0 beoordelingen

In het RaboTheater zult u die ontspanning zeer zeker vinden. De zaal beschikt over 318 heerlijk beklede stoelen met veel beenruimte.

Voor bepaalde activiteiten kan de zaal in een handomdraai omgetoverd worden in een ruime zaal, waar bijvoorbeeld een popconcert, een vlooienmarkt of een autoshow gegeven kan worden. Ook qua akoestiek is het Rabotheater hypermodern.

De firma Prinssen en Bus, de Nederlandse specialist op dit vlak, heeft het theater de best denkbare uitrusting meegegeven. Op het toneel zijn de mogelijkheden ook enorm. Maar liefst 21 tracks kunnen dienen voor de plaatsing van bijvoorbeeld licht of decorstukken. Afhankelijk van de voorstelling kan het toneel groter of kleiner gemaakt worden met verschuifbare panelen. De gordijnen kunnen uiteraard ook aangepast worden aan de grootte van het toneel.

Boven de zaal is een beloopbaar stalen plafond aangebracht. Onderhoud aan bijvoorbeeld het licht kan eenvoudig plaatsvinden, maar het plafond kan ook voor de bevestiging van attributen gebruikt worden. Voor de artiesten beschikt het Rabotheater over 3 kleedruimtes, 2 toiletten en een douche. Een avondje uit in De Enck! Waar anders?

Route
Het Sociaal Cultureel Centrum De Enck is centraal gelegen in Midden-Brabant. Oirschot ligt in de driehoek Eindhoven - Tilburg - ’s-Hertogenbosch, direct aan de autosnelweg A58 / A2. Het oude historische centrum van Oirschot, met als middelpunt de grote kerk en de Markt, omgeven door vele gezellige cafés en restaurants, ligt op loopafstand van Sociaal Cultureel Centrum De Enck.

Direct rondom De Enck is voldoende parkeergelegenheid inclusief een gratis ondergrondse parkeergarage (Let op de openingstijden van de parkeergarage!). Een winkelstraat verbindt de oude kern van Oirschot met het hedendaagse Sociaal Cultureel Centrum.

Navigatieadres: Harnasweg 4, 5688 EW, Oirschot
 
Vanaf Tilburg:
A58, afslag Oirschot, bij stoplichten linksaf. Na de tweede rotonde ziet u De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage. Parkeren bij De Enck kost u helemaal niets!
 
Vanaf Eindhoven:
A58, afslag Oirschot, bij stoplichten rechtsaf. Na de tweede rotonde ziet u De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de derde rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage. Parkeren bij De Enck kost u helemaal niets!
 
Vanaf 's-Hertogenbosch:
A2, afslag Best-West, bij rotonde rechtsaf richting Oirschot. De tweede rotonde weer rechtsaf. Na 6 kilometer (links ziet u een Shellpomp, rechtsaf op de rotonde. Volgende rotonde weer rechtsaf. Nu ziet u De Enck aan de linkerzijde liggen. Voor parkeren gaat u de volgende rotonde 4/4 rond. Vervolgens vindt u rechts het parkeerterrein en de parkeergarage. Parkeren bij De Enck kost u helemaal niets!

Openbaar vervoer:
Met de NS reist u naar Tilburg of Best.
In Tilburg neemt u bij het station Bus 141 naar Best die u in 45 minuten naar Oirschot brengt. Vanuit Best doet Bus 141 naar Tilburg er 12 minuten over om in Oirschot te komen.
U stapt uit bij bushalte Sint Jorisstraat en dan is het nog 2 minten lopen naar S.C.C. De Enck, dat u vanaf de bushalte al kunt zien.

Parkeren

Direct rondom De Enck is voldoende parkeergelegenheid inclusief een gratis ondergrondse parkeergarage (Let op de openingstijden van de parkeergarage!). Een winkelstraat verbindt de oude kern van Oirschot met het hedendaagse Sociaal Cultureel Centrum.

In het centrum van Oirschot gelden een aantal regels voor het parkeren. De gemeentelijke toezichthouders controleren streng op de naleving van deze regels.

Op de Markt mag u vrij parkeren, uitgezonderd op dinsdag van 6.00 tot en met 15.00 uur i.v.m. de weekmarkt.
In de parkeerschijfzone, ook wel blauwe zone genoemd, mag u van maandag tot en met zaterdag uitsluitend parkeren met een parkeerschijf. Dat geldt tussen 9.00 en 18.00 uur. U mag hier dan maximaal 1 uur staan, bij winkelcentrum De Poort (dus vlak bij De Enck) is dat 2 uur. Buiten deze tijden (dus ook wanneer u 's avonds een voorstelling in het RaboTheater bezoekt) mag u onbeperkt parkeren, zolang dat maar binnen de vakken gebeurd.

Wilt u overdag langer dan twee uur parkeren, dan kunt u o.a. terecht op het grote parkeerterrein aan de Sint Jorisstraat (tegenover Joris Zorg).

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

De Loop 5688 EW Oirschot (Noord-Brabant)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen