Koop een ticket voor de Dire Straits Experience van €32,50 voor €25,00

0 beoordelingen

Maar hun muziek is altijd springlevend gebleven en songs als Sultans of Swing, Money fot Nothing en Private Investigations worden nog altijd overal gedraaid! Niet alleen de fans die de hoogtijdagen van de band meemaakten, maar ook een nieuwe generatie houdt weer van deze muziek! En daarom is er: The Dire Straits Experience!

Niet zomaar een normale tribute-band, maar iets heel bijzonders: 2 van de voormalige bandleden van The Dire Straits staan namelijk op het podium, te weten Chris White en Chris Witten. Alleen daarom al zal het een spectaculaire avond worden.

The Dire Straits Experience wordt verder gevormd door, Terence Reis, Richard Cottle, Paddy Milner, Tim Walters en Michael Féat.Whitten. Deze muzikanten werkten eerder al samen met grote artiesten als Paul McCartney, Eric Clapton, David Bowie, Mick Jagger, Tina Turner en Mike Oldfield. De band weet de ongeëvenaarde muzikale klasse van The Dire Straits op uiterst authentieke manier te laten herleven.

Leden
Dire Straits Experience van €32,50 voor€ 25,00
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar)

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. De theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn voor een andere voorstelling/periode. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief transactiekosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Wiltonstraat 3905 KW Veenendaal (Utrecht)

Geopend

Geopend van 10 mei tot 10 mei.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen