Koop een ticket voor de Genesis Classic Show van €29,50 voor €22,50

0 beoordelingen

Voor Ray Wilson, de voormalige frontman van de legendarische Engelse progressieve rockformatie Genesis, was het een persoonlijke droom om de grootste hits uit het Genesis-tijdperk naar een nieuw level te tillen. Die droom kreeg vorm in zijn muzikale show 'Genesis Classic'!

Ondersteund door een ensemble met een breed akoestisch instrumentarium geeft Ray Wilson een nieuwe dimensie aan de grote successen van Genesis, zonder afbreuk te doen aan het authentieke karakter van de songs. Dat is bovenal de verdienste van zijn hoogstaande vocale kwaliteiten en perfectionistische podiumpresentatie.

Genesis was één van de meest invloedrijke popgroepen in de jaren '70 en '80. Meer dan 150 miljoen platen verkochten de Engelse rockers en in 2010 kreeg de band een plek in de beroemde Rock 'n Roll Hall of Fame in Cleveland. Wilson volgde in 1997 Phill Collins op als leadzanger, maar twee jaar later hief Genesis zichzelf op omdat de 'chemie' weg was. Wilson stortte zich op een solocarrière, maar behield zijn liefde voor het Genesistijdperk. Waarvan acte met de ongeëvenaarde vertolking van hits als Follow you, follow me, No son of mine, Land of confusion en Jesus he knows me.

Hits van toen in nieuwe muzikale arrangementen. Een 'unplugged' sensatie die Wilson al jaren volle zalen en staande ovaties oplevert. Van heel veel gelukkige fans bij wie het bloed bij het horen van de parels van de progressieve rock sneller gaat stromen. Genesis is alive!

Leden
Genesis Classic Show van €29,50 voor€ 22,50
excl. €2,00 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar)

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. De theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn voor een andere voorstelling/periode. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief transactiekosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Wiltonstraat 3905 KW Veenendaal (Utrecht)

Openingstijden

20:15 uur

Geopend

Geopend van 11 maart tot 11 maart.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen