Koop 2 tickets voor de Stadswandeling Den Haag met Gids Patrick en krijg €10,00 korting

0 beoordelingen

Tijdens deze stadswandeling neemt Gids Patrick u mee op een historische reis door het oude centrum van Den Haag en vertelt u allerlei sappige en soms ijzingwekkende verhalen uit vergane tijd. Hoewel… vergaan….?

In een kleine twee uur zult u merken dat de Hofstad heel wat te verbergen heeft. Er is namelijk bewust gekozen om juist niet de standaard dingen te vertellen. Nee, deze stadswandeling gaat over de smeuïge en sappige details.
- Verhalen over ‘gewone’ Hagenezen en hun beslommeringen.
- Verhalen over edelen, koningen, koninginnen en hun ‘geheime’ schandalen.
- Verhalen over hoeren, boeven en ander gespuis.

Gids Patrick heeft als professioneel stadsliefhebber een enorme passie voor Den Haag en haar geschiedenis. Alle verhalen zijn historisch onderbouwd, maar wel lekker sappig en smeuïg gebracht. Zijn bevlogenheid en vooral levendige manier van vertellen laten de verhalen weer voor uw ogen tot leven komen. Alsof u er zelf bij bent geweest…

On-line reserveren via www.gidspatrick.nl/agenda is verplicht!
Selecteer 2 tickets en vul de code in bij 'kortingscode', het totaalbedrag wordt automatisch verrekend.

Leden
2 tickets van €25,00 voor€ 15,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Gids Patrick. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Gids Patrick. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Reserveren verplicht! U dient van te voren een reservering te plaatsen via www.gidspatrick.nl/agenda/. Selecteer 2 tickets en vul de code in bij 'kortingscode', het totaalbedrag wordt automatisch verrekend.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Grote Markt Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor data en tijden.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen