Koop een ticket voor het Don Kosaken Chor met €5,00 korting

0 beoordelingen

Met de gezangen van de Russisch-orthodoxe kerk en hun Slavische volksliederen symboliseren ze voor miljoenen mensen het oude Rusland. Naast het Koor zal het 6 koppige Instrumental Soloists Ensemble op virtuele wijze originele Russische volksinstrumenten bespelen en het koor begeleiden. De combinatie van de zang, begeleid door de authentieke Russische volksinstrumenten, staat garant voor een meeslepende muzikale ‘Serenade’.

De Nederlander Marcel ‘Nicolajevich’ Verhoeff werd in 1993 benoemd tot chef-dirigent van het koor. Voor de 22e keer in Nederland, gekoppeld aan de West-Europa tournee, nu met ‘A Russian Serenade’, een garantie voor een reis door het muzikale Rusland van toen en nu.

Leden
Don Kosaken Chor van €32,50 voor€ 27,50
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar)

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. De theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn voor een andere voorstelling/periode. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief transactiekosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

diverse theaters

Geopend

Geopend van 19 november tot 26 december.

Parkeren

Gratis

Adres

Schouwburgplein 3012CL Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

20:15 uur

Geopend

Geopend van 29 november tot 29 november.

Parkeren

Gratis

Adres

Churchillplein 7314 BZ Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

20:00 uur

Geopend

Geopend van 17 december tot 17 december.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen