Bestel nu tickets voor Groot Kerstcircus Den Haag met € 10,- korting

0 beoordelingen

De negentiende editie van dit familie evenement bevat louter top acts. Artiesten uit alle delen van de wereld laten hun kunsten zien op het gebied van comedy, acrobatiek en de nieuwste special effects. De show vindt plaats in een splinternieuwe tent met de grandeur van een theater. Groot Kerstcircus Den Haag is de ultieme familieshow tijdens de kerstvakantie.

Belgische comedians Bert & Fred vullen dit jaar het programma aan door voor lachsalvo's te zorgen met hun onnavolgbare humor. Hun optreden combineren ze met stunts en acrobatiek van een hoge moeilijkheidsgraad. In 2012 wonnen zij een 'Silver Star' tijdens het International Circus Festival in Bazel en nog geen jaar later werden ze met de juryprijs onderscheiden op het Festival Mondial du cirque de Demain in Parijs.

Naast comedy ziet het publiek onder meer spectaculaire luchtacrobatiek, illusies, paarden en jongleurs. De muziek is live en een ballet ondersteunt de voorstelling. De tent is nieuw, ademt de sfeer uit van een theater en garandeert optimaal bezoekerscomfort. Onze foyer is voorzien van rood tapijt, een grote bar en ook voor de toiletten hoeven onze gasten niet naar buiten. Bovendien is het complex aangenaam verwarmd en volledig in kerstsfeer gedecoreerd. Kuipstoelen, in plaats van banken, zorgen voor meer comfort. En duizenden lampjes, kerstbomen en een kerststal maken de kerstbeleving compleet.

Leden
Fronts seats van € 40,- voor€ 30,-
Front seats kind van €35,- voor€ 25,-
Eerste rang van € 35,- voor€ 25,-
Exclusief €2,50 servicekosten per ticket
Eerste rang kind van €30,- voor€ 20,-
Exclusief €2,00 servicekosten per ticket
Op 25, 26 en 27 december geldt een toeslag van €2,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Koningskade 2596AA Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

22 december tot en met 7 januari

Geopend

Geopend van 22 december tot 7 januari.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen