Bestel nu tickets voor het Groot Kerstcircus Den Haag met € 10,- korting

0 beoordelingen

Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de oudste Kerst/Wintercircussen in Nederland. De show heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om spectaculair circus. Die reputatie maakt Groot Kerstcircus Den Haag ook dit jaar meer dan waar.

In de kerstvakantie strijkt het circus voor de 19e keer neer op het Malieveld in Den Haag. De artiesten die optreden zijn stuk voor stuk winnaars van internationale circusfestivals. Zij zorgen voor een ruim 2,5 uur durend spektakel.

Kuipstoelen, in plaats van banken, zorgen voor meer comfort. En duizenden lampjes, kerstbomen en een kerststal maken de kerstbeleving compleet.

Let op: de reguliere voorverkoop is nog niet begonnen. Tickets zijn op dit moment alleen via Land van ANWB exclusief te koop met een korting van € 10,- per persoon. Daarnaast ontvangt u ook nog eens een gratis programmaboek bij elke reservering. Deze actie loopt tot en met 31 mei 2017.

Leden
Fronts seats van € 40,- voor€ 30,-
Eerste rang van € 35,- voor€ 25,-
Exclusief €2,50 servicekosten per ticket
Tijdens de kerstdagen geldt een toeslag van €2,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Koningskade 2596AA Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

22 december tot en met 7 januari

Geopend

Geopend van 22 december tot 7 januari.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen