Bestel uw tickets met 35% korting

0 beoordelingen

Groot Kerstcircus Den Haag behoort tot de oudste Kerst/Wintercircussen in Nederland. De show heeft een reputatie hoog te houden als het gaat om spectaculair circus. Die reputatie maakt Groot Kerstcircus Den Haag ook dit jaar meer dan waar.

De voorstelling is vooral een ode aan het klassieke circus. Clowns, acrobaten en dieren zorgen voor ruim twee uur circusvermaak van het allerhoogste niveau. Hoewel de voorstelling traditioneel is, wordt deze ondersteund door de nieuwste special effects.

In samenwerking met de Oostenrijkse circusdynastie Louis Knie, wordt een spectaculaire familievoorstelling geboden met tal van unieke circus acts. De show is te zien op het Malieveld van 24 december t/m 8 januari.

> Of ga naar Wintercircus Utrecht in de Jaarbeurs

Leden
Categorie 1 - Volwassene van € 35,00 voor€ 22,75
Categorie 1 - Kind van € 30,- voor€ 19,50
Categorie 2 - Volwassene van € 19,00 voor€ 12,35
Categorie 2 - Kind van € 15,00 voor € 9,75
Exclusief € 2,00 servicekosten per ticket
Tijdens de kerstdagen geldt een toeslag van € 2,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Koningskade 2596AA Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

24 december tot en met 8 januari

Geopend

Geopend van 24 december tot 8 januari.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen