Koop een ticket voor Isabelle Beernaert van €33,00 voor €27,00

0 beoordelingen

In Ne Me Quitte Pas verbeeldt Isabelle de door Jacques Brel bezongen verloren liefde:
“…laat me niet alleen
vergeet de strijd, vergeet de nijd
laat me niet alleen,
die domme tijd vol misverstand,
vergeten want het was verspilde tijd…”
Door de chaos of juist de sleur van het leven, het alledaagse, raak je soms het vuur van de liefde kwijt. En maak je een onherstelbare fout?

Een dansverhaal, ondersteund met sfeervolle film en projectie over de absolute hoogtepunten en dalen van de menselijke emoties. Modern choreografe Isabelle kan als geen ander zo aangrijpend de liefde, passie maar ook de vertwijfeling en verwarring verbeelden met temperamentvolle dans. Haar veelzijdigheid laat dansers van verschillende stijlen intens schitteren op o.a. muziek van Jacques Brel, Edith Piaf, Damien Rice, Adele, Astor Piazolla, Erik Satie en Bach.

Leden
1e rang van €33,00 voor€ 27,00
2e rang van €27,00 voor€ 23,00
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Amstel 1018 EM Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

14:00 uur

Geopend

Geopend van 19 februari tot 19 februari.

Parkeren

Betaald

Adres

Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht (Utrecht)

Openingstijden

20:00 uur

Geopend

Geopend van 31 januari tot 31 januari.

Parkeren

Betaald

Plan route

0 beoordelingen