Koop een ticket voor Youp van 't Hek van €36,00 voor €30,00

0 beoordelingen

“Dat is mijn werk”, zegt Youp regelmatig. Daarvoor is hij op de wereld. Al meer dan dertig jaar doet hij dat met veel plezier voor volle zalen. 

Nu gaat hij, na een korte onderbreking, weer de boer op samen met zijn muzikant Rens van der Zalm. En het programma heet niet heel eigentijds Youp Light, maar gewoon Licht! Zelden dekte een titel zo goed de lading.


Youp van 't Hek is van 8 februari tot en met 3 maart te zien in Koninklijk Theater Carré.

Leden
1e rang van €36,00 voor€ 30,00
2e rang van €30,00 voor€ 25,00
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Amstel 1018 EM Amsterdam (Noord-Holland)

Geopend

Geopend van 8 februari tot 3 maart.

Parkeren

Betaald

Plan route

0 beoordelingen