Bestel uw tickets met 15% korting

0 beoordelingen

Varekai is een van de meest kenmerkende producties van Cirque du Soleil.

Het publiek zal in deze voorstelling weer versteld staan van absolute wereldklasse, zoals de kleurrijke kostuums, duizelingwekkende acrobatiek en indrukwekkende stunts.

De voorstelling gaat over een bijzondere wereld, verscholen diep in het bos op de top van een vulkaan. Een wereld met fantasiewezens.

De voorstelling met korting is te zien in de Ziggo Dome in Amsterdam op 20 april 2017.

Leden
Rang 1 van € 66,- voor€ 56,-
Rang 2 van € 50,- voor€ 42,50
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot en met 31 december 2016 geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie, deze plaatsen kunt u aanrvagen bij de hoofdverkoper. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

De Passage 1101 AX Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

20 april 2017

Geopend

Geopend van 20 april tot 20 april.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen