Bestel uw tickets met 20% korting

0 beoordelingen

De muziek van Pink Floyd amuseert al decennia lang generaties van liefhebbers. Ondanks dat de band nooit meer samen zal optreden, blijft de muziek voortleven.

De Nederlandse tributeband Infloyd speelt op 11 februari twee complete albums van frontman Roger Waters. Ze spelen de nummers van een van de meest bekende albums, Dark Side of the Moon uit 1973 en brengen een live vertolking van het meesterwerk Amused to Death.

Natuurlijk mogen de all-time klassiekers ook niet ontbreken deze avond.

Alle plaatsen zijn zitplaatsen.

Leden
VIP kaarten zijn uitverkocht€ 45,-
zitplaatsen zaal van € 47,- voor€ 39,95
zitplaatsen tribune van € 43,- voor€ 36,55
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul uw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvangt u de theatertickets per e-mail. Deze tickets dient u te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijgt u direct toegang tot de zaal of ontvangt u de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kunt u niet een eigen stoel kiezen, echter krijgt u altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief transactie- & handlingskosten per ticket.

Geldigheid

Uw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Arena Boulevard 1101 DS Amsterdam - Zuidoost (Noord-Holland)

Geopend

Geopend van 11 februari tot 11 februari.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen