Bestel uw tickets met € 10,- korting

0 beoordelingen

In de inmiddels geliefde reeks Ave Maria Kerstconcerten komt dit jaar voor het eerst het gerenommeerde gezelschap van de Filharmonie Praag naar Nederland met een exclusief kerstconcert in het Concertgebouw Amsterdam.

Schubert, Bach en Vivaldi
The Classic Christmas Concert betovert met bijzondere composities van Schubert, Bach en Caccini maar ook Vivaldi, Mozart en Dvorak.

Leden
Rang 1+ van € 69,- voor€ 59,-
Rang 1 van € 59,- voor€ 49,-
Rang 2 van € 49,- voor€ 39,-
Exclusief € 2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Concertgebouwplein 1071LN Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

20:15 uur

Geopend

Geopend van 20 december tot 20 december.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen