Koop een ticket voor 100 Jaar Schiphol in het Amsterdam Museum van €12,50 voor €9,38

1 beoordelingen

Niet ver van Amsterdam, vijf meter onder de zeespiegel. Er was nog geen landingsbaan. Alleen vier houten loodsen, verder niets. Deze tentoonstelling gaat over honderd jaar Schiphol: van modderig weiland tot hightech luchthaven.

Doe mee met het verkeerstorenspel en leid vliegtuigen veilig naar de landingsbanen. Stap in de schoenen van de marechaussee in een echte paspoortbalie. En laat jouw wens achter voor de toekomst. Moet Schiphol verhuizen naar de Noordzee? Vliegen we over vijftig jaar in onbemande vliegtuigen?

Er zijn allerlei bijzondere dingen te zien op de tentoonstelling, zoals een vliegtuigmotor uit de jaren 1920 en een echte bom uit de Tweede Wereldoorlog. En spannende smokkelwaar, ontdekt door speurhonden. Maar er zijn ook historische stewardessenkostuums en designmeubels van Schiphol uit de jaren zestig.

De tentoonstelling zit vol met interessante weetjes. Wist je bijvoorbeeld dat er een dierenhotel is op Schiphol? En dat Schiphol altijd maar doorgaat, dag en nacht? Dat zie je goed op de spectaculaire timelapse-film van Izarin en Van der Linde, die groot geprojecteerd wordt in de tentoonstelling.

Kom kijken met de hele familie en beleef het zelf.

Leden
volwassenen van €12,50 voor€ 9,38
kinderen (5 t/m 18 jr) van €6,50 voor€ 4,88
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot 100 jaar Schiphol. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar 100 jaar Schiphol. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 mei 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 6 mei 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 7 mei 2017.

Adres

Kalverstraat Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op de website.

Geopend

Geopend van 16 september tot 7 mei.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Tegenvaller

Ik was er heen geweest, maar vond dat er weinig te zien was. Behoorlijke tegenvaller , zoveel informatie wat je over schiphol hebt werd er amper tentoongesteld. Had me er meer van voorgesteld. Vond het bedrag wat ze ervoor vroegen zo veel te duur . Naar wat je te zien kreeg. Zonde van het Geld !!!