Bestel uw tickets met tot 30% korting

0 beoordelingen

Het Koninklijk Concertgebouworkest herbergt veel geweldige solisten die zich verenigen in Camerata RCO. Een kamerensemble dat steeds van samenstelling wisselt.

Op 7 februari speelt het orkest Mozarts Klarinetkwintet in A, Dvoraks Terzetto in C en Weberns poëtische Langsamer Satz. Het concert speelt in de kleine zaal van 14:00 tot max 15:15 uur.

Hoe langer lid, hoe meer voordeel:
- Blauw en brons: 20% korting
- Zilver: 20% korting en lekkers bij de koffie voorafgaand aan het concert
- Goud en platina: 30% korting + borrel en bite na afloop van concert.

Meer ANWB Dinsdagmiddagconcerten?
> 14 maart Schubert (kleine zaal)

Leden
blauw en brons van € 38,- voor€ 30,40
zilver: lekkers bij koffie en van € 38,- voor€ 30,40
goud en platina: borrel en bite na concerten en van € 38,- voor€ 26,60
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Concertgebouwplein 1071LN Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

14:00 uur

Geopend

Geopend van 7 februari tot 7 februari.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen