Bestel uw tickets met € 13,- korting en extra's

0 beoordelingen

Het concert vindt plaats in de Ceciliakapel van het oude klooster Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. De kapel en de wintertuin zijn speciaal voor deze gebeurtenis omgetoverd in kerstsfeer.

Na een feestelijke ontvangst met koffie of thee en een kerststol, gaat u naar de Ceciliakapel waar Laurens samen met zijn dochter Eva kerstliederen van over de hele wereld ten gehore brengen. Eva zal Laurens begeleiden als zangeres. Een echt vader-dochter concert.

Na het concert wordt u ontvangen in de aangrenzende wintertuin waar een borrel met garnituur klaar staat.

13:30 : ontvangst met koffie, thee of sap en kerststol
14:15: aanvang kerstconcert
15:15: slot kerstconcert
15:25: afsluitende kerstborrel
16:30: einde

Laurens van Rooyen en zijn dochter zullen na afloop in de tuin aanwezig zijn voor een meet en greet.

Trouwe Ledenvoordeel

Platina kleur: Platina kaartkleur: € 13,- korting + ontvangst  met koffie/thee/sappen en kerstbrood + kerstconcert + afsluitende kerstborrel met garnituur van de chef met mogelijkheid meet & greet met Laurens van Rooyen en zijn dochter + een glühwein gratis in de wintertuin.

Overige kaartkleuren: Alle kaartkleuren (behalve platina) : € 13,- korting + ontvangst met koffie/thee/sappen en kerstbrood + kerstconcert + afsluitende kerstborrel met garnituur van de chef met mogelijkheid meet & greet met Laurens van Rooyen en zijn dochter.

Leden
arrangement van € 62,50 voor€ 49,50
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie, deze plaatsen kunt u aanrvagen bij de hoofdverkoper. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Amersfoortestraat 3769 AS Soesterberg (Utrecht)

Openingstijden

13:30 uur

Geopend

Geopend van 20 december tot 20 december.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen