Bestel uw tickets met 20% korting

0 beoordelingen

Op 26 november komen alle karakters van Studio 100 samen voor een groots en spetterend familiefeest in de Ziggo Dome Amsterdam.

Tijdens het Studio 100 Winterfestival kun je meezingen, dansen en swingen met optredens van onder andere superheldin Mega Mindy, Kabouter Plop, Piet Piraat, Bumba en de schoolvrienden Ghost Rockers.

Uiteraard is een feest van Studio 100 niet zonder Samsom & Gert en de prinsessen van Prinsessia. En natuurlijk zijn Hanne, Marthe en Klaasje van K3 ook van de partij.

Leden
Rang 1 van € 32,50 voor€ 26,-
Rang 2 van € 25,- voor€ 20,-
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie, deze plaatsen kunt u aanrvagen bij de hoofdverkoper. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

De Passage 1101 AX Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

26 november, 17:00 uur

Geopend

Geopend van 26 november tot 26 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen