Koop een ticket voor Veilighiedsmuseum PIT van €9,50 voor €7,60

0 beoordelingen

Kom erachter wat de politie, brandweer en ambulancezorg iedere dag doen en volg een interactief lesje in veiligheid bij Veiligheidsmuseum PIT!

Geniet met het hele gezin van dit leuke en leerzame uitje! Bekijk de historische collectie, met onder meer de politie Porsche en speel spannende misdaadgames. Op de skelterbaan test je hoe veilig je zelf bent in het verkeer en je kunt een kijkje nemen in een politiecel.

Na een bezoek aan PIT weet je beslist hoe je bij kunt dragen aan een veilige samenleving. Leerzaam, maar vooral heel leuk! PIT is fascinerend voor bezoekers van alle leeftijden. Iedere bezoeker van jong tot oud, ontdekt de wereld van veiligheid op zijn eigen manier.

Leden
volwassenen van €9,50 voor€ 7,60
kinderen (4 t/m 12 jr) van €6,50 voor€ 5,20
gezinskaart (2 vw + 2 kd t/m 12 jr) van €27,50 voor€ 22,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Veiligheidsmuseum PIT. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Veiligheidsmuseum PIT. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 17 februari 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 17 februari 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 17 februari 2017.

Adres

Schipperplein 1315 SB Almere (Flevoland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen