Maak een VIP ballonvaart met Schiphorst Ballonvaarten van €780,00 voor €730,00

0 beoordelingen

Schiphorst Ballonvaarten is een erkend ballonbedrijf dat voornamelijk VIP en privé vaarten uitvoert. Dit zijn ballonvaarten voor 2 of 3 passagiers. Hierdoor is tijdens de vaart alle aandacht voor de passagiesr om vragen te beantwoorden en uitleg te geven wat er zoal tijdens de vaart gebeurd.

Menig passagier hecht veel waarde aan het optimale contact met de piloot. Een volle ballon geeft een massaal gevoel. Ook voor de piloten is het contact met de passagier essentieel om de vaart met plezier uit te voeren. De eigen piloot is Melvin Schiphorst. Hij is al sinds zijn 7e bezig met ballonnen. Begon als crew lid en groeide door tot een commercieel ballonpiloot. Daarnaast is er ook een vast crew team.

Privé ballonvaart

Een privé ballonvaart arrangement bestaat uit een ballonvaart voor 2 personen. Hierbij kunt u kiezen uit één van de vaste opstijglocaties of uw eigen privé locatie. Al de privé ballonvaarten zijn inclusief champagne na afloop, vervoer terug naar de opstijglocatie en een ballonvaartcertificaat.

Een privé ballonvaart 2 personen is mogelijk als avondvaart, ochtendvaart of wintervaart. De tijden waarop de ballonvaart plaats vindt is afhankelijk van de maand waarin u ballonvaart.

Privé ballonvaart
• Privé ballonvaart
• Vaste opstijglocatie naar keuze
• Originele champagnedoop
• Ballonvaart certificaat
• Vervoer terug naar de opstijglocatie

VIP ballonvaart
Bij een VIP ballonvaart krijgt u extra een goed gevulde picknickmand mee met heerlijke hapjes en drankjes. Deze zijn uitgekozen op basis van uw wensen. Voor een ochtendvaart wordt meestal tijdens de ballonvaart gekozen voor een ontbijtje met verse sapjes en na de landing voor een grote doos met luxe belegde broodjes. Voor een avondvaart kan u kiezen uit verschillende arrangementen met alcoholische drankjes en verschillende hartige hapjes. Natuurlijk mag u aan zowel de ochtend- als de avondvaart uw eigen invulling aangeven.

Een VIP ballonvaart 2 personen is mogelijk als avondvaart, ochtendvaart of wintervaart. De tijden waarop de ballonvaart plaats vindt is afhankelijk van de maand waarin u ballonvaart.

VIP ballonvaart
• Privé ballonvaart
• Vaste opstijglocatie naar keuze
• Originele champagnedoop
• Ballonvaart certificaat
• Vervoer terug naar de opstijglocatie
• Luxe gevuld picknickmandje
• Ontbijt bij een ochtendvaart
• Uitgebreide keuze uit wijn

Kijk voor meer informatie en al onze opstijglocaties op www.schiphorstballonvaarten.nl.

Let op: reserveren vooraf is verplicht via de website of 0575-570 215

Leden
privé ballonvaart 2 personen van €650,00 voor€600,000
privé ballonvaart 3 personen van €750,00 voor €700,00
VIP ballonvaart 2 personen van €680,00 voor€630,00
VIP ballonvaart 3 personen van €780,00 voor€730,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Schiphorst Ballonvaarten. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Schiphorst Ballonvaarten. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor gebruik t/m 31 december 2016. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Reserveren verplicht! U dient van te voren een reservering te plaatsen via info@schiphorstballonvaarten.nl of via 0575-570215.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor gebruik t/m 31 december 2016.

Adres

meerdere locaties (Drenthe)

Openingstijden

zie voor data en opstijglocaties de website

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen