Bestel uw tickets met € 8,- korting

0 beoordelingen

Het feest is in een knusse setting met als speciale gasten One Two Trio en Klungel Piet. Natuurlijk mogen ook de Club Pieten niet ontbreken.

Het feest kan beginnen maar dan ontdekken de Pieten dat het Grote Boek onvindbaar is. Daarom moeten de kinderen en de Pieten snel op zoek naar het boek voordat Sinterklaas komt.

De voorstelling duurt 75 minuten. Tickets zijn voor zitplaatsen. Tijdens de voorstelling beleven Sinterklaas en de Pieten een spannend avontuur en zingen zij hun grootste hits.

Leden
Rang 1 vanaf € 27,50,- voor€ 19,50
Rang 2 vanaf € 23,50,- voor€ 15,50
excl. €2,00 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Ahoyweg 3084BA ROTTERDAM (Zuid-Holland)

Openingstijden

26 en 27 november om 11:00, 13:15 en 15:45 uur

Geopend

Geopend van 26 november tot 27 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen