Bestel uw tickets met € 5,- korting

0 beoordelingen

Op het podium staan weer diverse grote en bekende artiesten tijdens Night of the Proms op 19 november in Ahoy.

Line up onder meer:

Chaka Khan

Het is de eerste keer dat deze Amerikaanse singer-songwriter optreedt tijdens Night of the Proms in Rotterdam.

Tom Chaplin
Chaplin is de leadzanger van de Engelse rockgroep Keane, bekend van de hits 'Somewhere only we know' en 'This is the last time'.

Natasha Bedingfield
Zangeres Natasha Bedingfield scoort een hit met nummer Unwritten in 2004. Zomer 2007 mocht ze mee op tournee als voorprogramma van Justin Timberlake.

Leden
Staanplaatsen Rang 1 van € 39,50 voor€ 34,50
Zitplaatsen Rang 3 van € 48,- voor€ 43,-
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot drie weken voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie, deze plaatsen kunt u aanrvagen bij de hoofdverkoper. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Ahoyweg 3084BA ROTTERDAM (Zuid-Holland)

Openingstijden

19 november 20:00 uur

Geopend

Geopend van 19 november tot 19 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen