Bestel uw tickets met € 4,50 korting

0 beoordelingen

De gelaardse Kat neemt je mee in een sprookjeswereld en laat zien hoe hij bij een arme molenaarszoon terecht is gekomen. De twee raken bevriend met elkaar en de kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich kan wensen. Het enige wat de kat wil, zijn mooie kleren en leren laarzen. Wat zou de kat van plan zijn?

De voorstelling is swingend en geschikt voor de hele familie.

Leden
Rang 1 van € 19,95 voor€ 15,45
excl. €2,00 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Europalaan 5171 KW Kaatsheuvel (Noord-Brabant)

Openingstijden

9 okt 2016 t/m 17 april 2017

Geopend

Geopend van 9 oktober tot 17 april.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen