3 beoordelingen

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin.

De mascottes van het park, Tiffi en Toffi, zijn natuurlijk dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet, er wordt regelmatig geschminkt en verder staat het hele seizoen bol van leuke animatie.

voor actuele prijzen zie de website

Adres

Oude Kleefsebaan 6571 BK Berg en Dal (Gelderland)

Openingstijden

Zie voor actuele openingsdata en -tijden de website

Geopend

Geopend van 26 maart tot 30 oktober.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

knus attractiepark

Een overzichtelijk lokaal attractiepark met veel ritjes en draaimolens. Geen wachtrijen gehad op een mooie zomerdag in de vakantie. Geschikt met name voor 3 en kindeten boven 100cm lengte. pannekoekenhuis er tegenover en ook in de nabije bossen een.

leuk

no message

erg leuk

no message