Bestel je tickets voor Amusementspark Tivoli met € 1,75 korting

3 beoordelingen

Kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor basisschoolkids! Het park heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Het park is zeer overzichtelijk, veilig, kindvriendelijk én betaalbaar zonder al te lange wachttijden! Zo is er o.a. een achtbaan, botsboten, luchtkussen, zweefmolen, trampolines, botsauto's, draaimolen, treintjes, buggy's, midgetgolfbaan en nog veel meer... Regent het? Geen probleem! Er kan gewoon doorgespeeld worden in onze binnenspeeltuin. De mascottes van het park, Tiffi en Toffi, zijn natuurlijk dagelijks in het park te vinden voor een Meet & Greet, er wordt regelmatig geschminkt en verder staat het hele seizoen bol van leuke animatie.

Leden
volw van € 13,- voor€ 11,25
kind (2 t/m 17) van € 13,- voor€ 11,25
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Amusementspark Tivoli. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Amusementspark Tivoli. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 22 oktober 2017.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 22 oktober 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 22 oktober 2017.

Adres

Oude Kleefsebaan 6571 BK Berg en Dal (Gelderland)

Openingstijden

In zomermaanden geopend van 10:00 - 17:00. Kijk op de website voor actuele openingstijden en -dagen.

Geopend

Geopend van 8 april tot 22 oktober.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

knus attractiepark

Een overzichtelijk lokaal attractiepark met veel ritjes en draaimolens. Geen wachtrijen gehad op een mooie zomerdag in de vakantie. Geschikt met name voor 3 en kindeten boven 100cm lengte. pannekoekenhuis er tegenover en ook in de nabije bossen een.

leuk

no message

erg leuk

no message