3 beoordelingen

Vanaf 23 december kun je tijdens Winter Tivoli je schaatskunsten laten zien op onze kunstschaatsbaan op het terras. Voor de beginner zijn er schaatshulpjes voorhanden. Is schaatsen nog een beetje te eng? Je kunt ook lekker springen op het winterluchtkussen.

Je betaalt slechts € 1,50 voor 30 minuten schaatsen. Schaatsen zijn gratis te leen (€ 10,- borg). Voor het behoud van de baan is het helaas niet mogelijk om je eigen schaatsen te gebruiken. Voor de veiligheid wordt aangeraden kinderen handschoenen aan te doen.

Kom naast het schaatsen ook lekker spelen en genieten van binnenspeeltuin Fun City, de airtrampoline, luchtkussen, legotafel, zandtafel, speeltoestellen, Race Pop-Ups, Skypie, playstations en dagelijkse animatie. De overige attracties en speeltoestellen in het pretpark zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

Winterse lekkernijen voor jong en oud
Terwijl de kids heerlijk aan het spelen zijn, kunnen ouders en begeleiders in winterse sfeer bij de schaatsbaan of in het restaurant een heerlijk hapje eten, rustig een boekje lezen, internetten met gratis wifi of genieten van een High Tea.

Tivoli laat wensen uitkomen

Tijdens Tivoli's Wensweken laten we verschillende wensen in vervulling gaan. Maak op 16, 17, 18, 23 of 24 december tijdens Winter Tivoli een kerstbal met jouw wens (voor jezelf of iemand anders) en hang deze in de wensboom. Op 29 december maken we de winnaars bekend van wie we de wens in vervulling laten gaan. Kijk voor meer informatie op www.parktivoli.nl

Openingstijden Winter Tivoli
Winter Tivoli is t/m 26 maart 2017 op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur en in de schoolvakanties op aangepaste dagen en tijden.

*De overige attracties en speeltoestellen in het park zijn gedurende Winter Tivoli gesloten.

voor actuele prijzen zie de website

Adres

Oude Kleefsebaan 6571 BK Berg en Dal (Gelderland)

Openingstijden

vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11:00 tot 17:00 uur.

Geopend

Geopend van 23 december tot 26 maart.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

3 beoordelingen

knus attractiepark

Een overzichtelijk lokaal attractiepark met veel ritjes en draaimolens. Geen wachtrijen gehad op een mooie zomerdag in de vakantie. Geschikt met name voor 3 en kindeten boven 100cm lengte. pannekoekenhuis er tegenover en ook in de nabije bossen een.

leuk

no message

erg leuk

no message