0 beoordelingen

Tenminste, dat denkt de boswachter van Staatsbosbeheer, want overal zie je kaboutersporen. Kleine voetafdrukken in het zand, wielsporen van een kruiwagentje, geplet gras van een middagdutje. En je ziet ook weleens een kabouterdrolletje liggen. Echt waar!

Kabouters wonen meestal in holletjes in de grond of in een holle boom. Ze zijn heel aardig en natuurlijk dol op hun kabouterkindertjes. Ze zijn erg ijverig en behulpzaam en de hele dag druk in de weer. Waarmee? Als je het kabouterpad loopt kom je daar vanzelf achter. Vergeet onderweg niet te zoeken naar kaboutersporen! En met een beetje geluk kom je een echte kabouter tegen..

Langs een route van anderhalve kilometer lengte staan vijfentwintig kleurige kabouters waarbij kleine opdrachten gedaan worden.  De opdrachten staan omschreven in een routeboekje. Het is een echte doetocht voor kinderen van vier tot zeven jaar waarvoor je één tot anderhalf uur tijd nodig hebt.

Het routeboekje kun je HIER downloaden en dan kun je direct gaan lopen. Je kunt ook eerst bij restaurant de Boschwachter een kaboutermuts afhalen en een kabouterarrangement boeken...met kabouterdrinken en een echte kabouterpannenkoek!

leeftijd - 4 t/m 7 jaar
duur - 1,5 uur

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Huisdreef 4836 AM Breda (Noord-Brabant)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen