Koop een ticket voor de Futureland vaartocht van €19,50 voor €15,60

0 beoordelingen

Merwehaven, Waalhaven, Eemhaven, Botlek, Europoort en de Maasvlakte. In 40 kilometer beleef je bijna 100 jaar havengeschiedenis. Maar zie je ook de Rotterdamse haven van morgen en overmorgen. Want voor een rooskleurige toekomst is ruimte nodig. De meest recente havenuitbreiding in de Noordzee is het bewijs van de voortdurende Rotterdamse expansiedrift. Op 40 kilometer vanaf het centrum van Rotterdam sta je nu oog in oog met die toekomst: Maasvlakte 2.

Per luxe touringcar reis je vanaf Rotterdam CS of het Willemsplein aan de voet van de Erasmusbrug dwars door de haven naar informatiecentrum FutureLand. Onderweg komt de haven tot leven en zie je de havengebieden, elk met z’n eigen type industrie. Midden in de ontwikkeling van het jongste havengebied biedt het interactieve informatiecentrum uitzicht op de modernste containerterminals in bedrijf.

Ook zie je er de ontwikkeling van nieuwe offshore activiteiten. Bovendien vind je hier eenvoudig en speels álle informatie over de ontwikkeling van Maasvlakte 2. Vanuit FutureLand maak je een uitgebreide rondvaart van anderhalf uur. Beleef Maasvlakte 2 vanaf het water en vaar rondom offshore gigant Pioneering Spirit, het grootste vaartuig ter wereld. Ook bezoek je de Europahaven op de eerste Maasvlakte.

Vaar vlak onder de hoogste containerkranen door, kom de grootste containerschepen tegen en passeer kolossale kademuren. Aan boord vertelt een deskundige FutureLand-voorlichter alles wat je altijd al wilde weten over de modernste haven ter wereld.

Programma
De dagtour wordt iedere zondag aangeboden. Je vertrekt en eindigt op één van de twee opstaplocaties in Rotterdam.

10.15 uur vertrek Rotterdam CS
10.45 uur vertrek Willemsplein
11.45 uur Aankomst FutureLand
12.00 uur Afvaart rondvaart
13.30 uur Bezoek expositie FutureLand
14.30 uur Vertrek FutureLand richting Rotterdam
15.30 uur Aankomst Willemsplein
16.00 uur Aankomst Rotterdam CS

Leden
Futureland vaartocht van €19,50 voor€ 15,60
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Spido - Futureland vaartocht. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Futureland vaartocht. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Adres

Willemsplein 3016 DR Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Variabel schema per maand. Zie voor actuele tijden de website.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen