Bestel nu een ticket voor Klimbos Avontuurlijk Paasloo

0 beoordelingen

Klimbos Avontuurlijk Paasloo ligt in de kop van Overijssel op steenworp afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden in het gelijknamige dorpje Paasloo.

Dit splinternieuwe klimbos is vanaf 25 maart 2016 geopend in ligt te midden van het Paasloërbos tussen de recreatiebedrijven Camping Krolsbergen, Recreatiecentrum de Eikenhof en Villapark de Weerribben.
Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten.

Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt.
Maar ook voor de ‘niet-klimmers’ is er genoeg dit beleven in en rondom dit klimbos. Prachtige wandelpaden die onder de parcours leiden, waarbij je als toeschouwer de klimmers kunt aanmoedigen om de hindernissen te trotseren!

Ook zijn er fitness apparaten, een avontuurlijkpad ‘Kevertje Kees’ voor de allerkleinsten, een kabelbaan en een free run parcours!

De minimale lengte is 1.30 meter.
Maximale lichaamsgewicht is 130 kg.

U dient van te voren een reservering te plaatsen via info@klimbos-overijssel.nl of 06-22274885.

Niet leden
volwassenen€ 19,95
kinderen t/m 16 jaar€ 17,95
kinderen t/m 12 jaar€ 13,95
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Klimbos Avontuurlijk Paasloo. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 november 2016. Reserveren verplicht! U dient van te voren een reservering te plaatsen via info@klimbos-overijssel.nl of 06-22274885.

Geldigheid

Tickets kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 oktober 2016. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 1 november 2016.

Adres

Paasloërweg 8378 JB Paasloo (Overijssel)

Geopend

Geopend van 25 maart tot 1 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen