1 beoordelingen

Klimbos Avontuurlijk Paasloo ligt in de kop van Overijssel op steenworp afstand van Nationaal Park Weerribben Wieden in het gelijknamige dorpje Paasloo.

Dit splinternieuwe klimbos is vanaf 25 maart 2016 geopend in ligt te midden van het Paasloërbos tussen de recreatiebedrijven Camping Krolsbergen, Recreatiecentrum de Eikenhof en Villapark de Weerribben.
Het klimbos beschikt over 4 verschillende parcours met totaal 51 verschillende hindernissen, 697 meter aan parcoursen tot maar liefst 9 meter hoog! De vier parcours zijn zo aangelegd dat zowel de beginnende- als gevorderde klauteraars hier van een bijzondere ervaring kunnen genieten.

Al klimmend en klauterend beweeg je je voort door de toppen van de bomen, waarbij je verschillende hindernissen moet trotseren. En dit is vaak moeilijker dan het lijkt… Van klimladders, netten, klimmuren, tonnen, touwbruggen en papagaaienbalken tot aan kabelbaan waaraan je 100 meter verder roetsjt.
Maar ook voor de ‘niet-klimmers’ is er genoeg dit beleven in en rondom dit klimbos. Prachtige wandelpaden die onder de parcours leiden, waarbij je als toeschouwer de klimmers kunt aanmoedigen om de hindernissen te trotseren!

Ook zijn er fitness apparaten, een avontuurlijkpad ‘Kevertje Kees’ voor de allerkleinsten, een kabelbaan en een free run parcours!

De minimale lengte is 1.30 meter.
Maximale lichaamsgewicht is 130 kg.

U dient van te voren een reservering te plaatsen via info@klimbos-overijssel.nl of 06-22274885.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Paasloërweg 8378 JB Paasloo (Overijssel)

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Mooi klimbos, vriendelijk personeel!

Mooi aangelegd klimbos oplopend in hoogte en moeilijkheidsgraad, deskundig en vriendelijk personeel.