Koop een ticket voor Ripleys vanaf € 13,-

1 beoordelingen

Ontmoet de mensen die het Guinness Book of World Records gehaald hebben en hoor de verhalen achter de zeldzame kunststukken verzameld door wereldreiziger Robert Ripley.

Wat is er te verwachten?  
Als een heuse tijdcapsule smelt het vijf-verdieping-tellende Ripley’s Believe It or Not! Amsterdam oude beschavingen en moderne kunst samen in een poging om deze te bewaren voor toekomstige generaties. Er worden onder andere gekrompen menselijke hoofden gemaakt door zogenoemde koppensnellers; een origineel Russisch ruimtepak; een microchip met daarop de Bijbel die met de Apollo 14 de ruimte in is gestuurd; een deel van de Berlijnse muur dat 28 jaar lang de Duitse hoofdstad door tweeën gedeeld heeft; portretten van beroemdheden als Taylor Swift, Michael Jackson, en Lady Gaga gemaakt van onder andere kauwgomballen, krijtjes, en rozenblaadjes; en mensen die de gekste dingen aan hun lichaam veranderd hebben zoals de “Lizard Man” en de “Vampire Woman” tentoongesteld.

Wat is er te doen?
- Ontdek de bizarre verhalen achter de meest zeldzame voorwerpen.
- Speel met optische illusies en interactieve mindgames.
- Draai door een ruimte tunnel.       
- Beklim een 7 meter hoge robot gemaakt van auto onderdelen.
- Neem plaats in een gigantische houten klomp.
- Bekijk de Dam vanuit vogelperspectief.
- Geniet van Nederlandse en Amerikaanse specialiteiten in de designer lounge.

Leden
volwassenen van € 20,00 voor€ 16,15
kinderen (4 t/m 14 jr) van € 18,00 voor€ 10,80
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Ripley's Believe It or Not! Amsterdam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Ripley's Believe It or Not! Amsterdam. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 14 januari 2018. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 januari 2018.

Adres

Dam 1012 JS Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

Kijk op de website voor actuele openingsdagen en -tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Verrassend

Leuke weetjes en feitjes over dingen waar je normaal niet aan denkt. Veel diverse thema's en nooit saai. Wel een minpuntje is dat je aparte kaartjes moet kopen voor de 5d film en voor het schieten.