1 beoordelingen

Ripley’s Believe It or Not! brengt je dichter bij de meeste geweldige exhibities ter wereld. Geniet van een ervaring achter de deuren van Ripley’s  Amsterdam en laat ons je ogen openen!

Je kunt op ontdekkingsreis gaan in de Ripley’s Pop Cultuur Gallerij waar je een collectie van geweldige kunst gemaakt uit bizarre en ongewone materialen  vindt, van een houten Bugatti tot een 7-meter hoge Transformer! Ripley’s Amsterdam laat  je ook een ongelofelijke collectie van interessante items van oude culturen zien. Bezoekers kunnen echte verschrompelde hoofden uit de Amazonen en een echt Russisch ruimtepak bezichtigen.

Vergeet geen foto te maken samen met de meest opmerkelijke mensen van over de hele wereld. Je komt oog in oog te staan met Robert Wadlow  die 2.72m lang was en met de ‘Hagedis’ man die lichamelijke ingrepen heeft gedaan om zo te gaan lijken op een hagedis.

Ook nodigen we je uit bij Ripley’s Amsterdam om jezelf bekend te maken met de Nederlandse cultuur door bijvoorbeeld een replica  van een traditionele windmolen te betreden en te kruipen in een stuk kaas!

Je fantasieën komen uit in onze kamers met speciale thema’s, zo is er een kamer die laat zien hoe Amsterdam eruit komt te zien wanneer het onder water komt te staan.

Op dit moment is er geen ticketverkoop met ANWB voordeel.
Kijk op de website voor actuele prijzen.

Adres

Dam 1012 JS Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

geopend vanaf 18 juli 2016

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Verrassend

Leuke weetjes en feitjes over dingen waar je normaal niet aan denkt. Veel diverse thema's en nooit saai. Wel een minpuntje is dat je aparte kaartjes moet kopen voor de 5d film en voor het schieten.