Koop een ticket voor Ripley's van €20,00 voor €12,50

0 beoordelingen

Ripley’s Believe It or Not! brengt je dichter bij de meeste geweldige exhibities ter wereld. Geniet van een ervaring achter de deuren van Ripley’s  Amsterdam en laat ons je ogen openen!

Je kunt op ontdekkingsreis gaan in de Ripley’s Pop Cultuur Gallerij waar je een collectie van geweldige kunst gemaakt uit bizarre en ongewone materialen  vindt, van een houten Bugatti tot een 7-meter hoge Transformer! Ripley’s Amsterdam laat  je ook een ongelofelijke collectie van interessante items van oude culturen zien. Bezoekers kunnen echte verschrompelde hoofden uit de Amazonen en een echt Russisch ruimtepak bezichtigen.

Vergeet geen foto te maken samen met de meest opmerkelijke mensen van over de hele wereld. Je komt oog in oog te staan met Robert Wadlow  die 2.72m lang was en met de ‘Hagedis’ man die lichamelijke ingrepen heeft gedaan om zo te gaan lijken op een hagedis.

Ook nodigen we je uit bij Ripley’s Amsterdam om jezelf bekend te maken met de Nederlandse cultuur door bijvoorbeeld een replica  van een traditionele windmolen te betreden en te kruipen in een stuk kaas!

Je fantasieën komen uit in onze kamers met speciale thema’s, zo is er een kamer die laat zien hoe Amsterdam eruit komt te zien wanneer het onder water komt te staan.

Leden
Entree vanaf 15 jaar van € 20,00 voor€ 12,50
Entree 4 - 15 jaar van € 18,00 voor€ 12,50
Kinderen tot 4 gratis
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Ripley's Believe It or Not! Amsterdam. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Ripley's Believe It or Not! Amsterdam. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek tot 1 maand na aankoop!

Adres

Dam 1012 JS Amsterdam (Noord-Holland)

Openingstijden

geopend vanaf 18 juli 2016

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen