Koop een ticket voor het Grote Sinterklaasfestijn van €17,50 voor €13,50

0 beoordelingen

Op zaterdag 26 november vindt Het Grote Sinterklaas Festijn! plaats in De Basiliek te Veenendaal.

Vanaf 13:30 uur gaan de deuren open en komen de gezellige Sinterklaasliedjes je tegemoet, kun je onder andere op de foto met de Pieten en al helemaal in de sfeer komen voordat het feest van Sint begint. Om 14:30 uur begint het feest echt.

Een Pieten trommelband neemt je mee naar het feest van Sinterklaas waar Monique Smit en de grote Sint TV Show zorgen voor een Sint-muziek en-dansfeest om nooit te vergeten. Een grootse show, waar uiteraard Sinterklaas zelf ook niet ontbreekt!

Als je binnenkomt mag je een schoen zetten en wie weet zit er een cadeautje in van Sinterklaas als het feest is afgelopen om 16:00 uur.

Leden
Het Grote Sinterklaasfestijn van €17,50 voor€13,50
excl. €2,00 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater.

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Wiltonstraat 3905 KW Veenendaal (Utrecht)

Openingstijden

13:30-16:00 uur

Geopend

Geopend van 26 november tot 26 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen