Tentoonstelling "Het oudste goud van de wereld" van € 12,- voor € 9,60

1 beoordelingen

Het begon met één schilderij, geschonken door één particulier. In 1842 werd het Dordrechts Museum opgericht door kunstliefhebbers en verzamelaars. Sinds die tijd is de internationaal bekende en gewaardeerde collectie schilderkunst uitgegroeid tot een van de belangrijkste in de stedelijke musea van Nederland.


Ontdek zes eeuwen Nederlandse schilderkunst: van de 17e eeuw tot nu. Maak kennis met de schildersfamilie Cuyp, society schilder Ary Scheffer of de gebroeders Van Strij. De Gouden Eeuw komt aan bod met Dordtse meesters als Nicolaes Maes en Ferdinand Bol uit de school van Rembrandt. Geniet van 19de-eeuwse meesters als Breitner en Israëls en laat je verrassen door de verzameling moderne en hedendaagse kunst.

Leden
volwassenen van €12,00 voor€ 9,60
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot het Dordrechts Museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar het Dordrechts Museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Bovenstaande prijzen zijn gebaseerd op de reguliere kassa prijs van het Dordrechts Museum. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan het Dordrechts Museum t/m 11 september 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 11 september 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek aan het Dordrechts Museum t/m 11 september 2016.

Adres

Museumstraat 3311XP Dordrecht (Zuid-Holland)

Openingstijden

ma t/m zo: 10:00 - 17:00 uur

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

1 beoordelingen

heerlijk museum!

leuk oude schilderijen bekijken !