0 beoordelingen

Wat is er leuker dan in stijl en met het gevoel van vrijheid door typisch Hollandse landschappen en dorpjes te rijden? Holland Vespa Tours biedt verschillende tochten aan in en rondom Rotterdam op echte Italiaanse Vespa's. Onze Vespa Sprint snorscooters bieden je de mogelijkheid om op je gemak te toeren zonder helm en op de fietspaden.

Elke Vespa is voorzien van een GPS-navigatie waarin voorgeprogrammeerde routes je naar de mooiste plekjes in Rotterdam leiden. Als je liever de grote stad wilt ontvluchten dan kan je lekker toeren langs weilanden vol met koeien en schapen, over smalle weggetjes langs boerderijen en molens en stoppen bij steden die bekend staan om hun kaas, zilverambacht of Delftsblauw. Onderweg zijn er genoeg leuke plekjes voor een heerlijke lunch of een kopje koffie.

Holland Vespa Tours bevindt zich in 'De Hofbogen' op loopafstand van Rotterdam Centraal Station waar jouw Vespa scooter op je wacht. Hier kan je ook terecht met al je vragen over onze Vespa's en routes. Wil je een totaal andere en persoonlijke route? Of wil je onze Vespa's huren voor een test rit, photoshoot of iets anders? Geen probleem. Neem contact met ons op en dan kunnen we kijken wat we kunnen doen.

Dagdeel - €45,00
Hele dag - €65,00
2 Vespa's voor de gehele dag - €99,99
Extra passagier - Gratis

Adres

Vijverhofstraat 3032 SN Rotterdam (Zuid-Holland)

Openingstijden

Maandag: 09:30-19:00 uur
Donderdag: 09:30-19:00 uur
Vrijdag: 09:30-21:00 uur
Zaterdag: 09:30-21:00 uur
Zondag: 09:30-19:00 uur

Dinsdag: Gesloten
Woensdag: Gesloten

Geopend

Geopend van 1 maart tot 31 oktober.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen