Koop een 2-dagen ticket voor Puy du Fou van €60,00 voor €52,00

1 beoordelingen

In 2017 viert Puy du Fou® zijn 40e verjaardag met 4 originele creaties!

Ga mee op een onvergetelijke reis in de tijd voor het hele gezin! Grandioze spektakels, epische avonturen en sterke emoties… Kom mee en beleef een unieke ervaring in Puy du Fou, meerdere malen verkozen tot “beste park ter wereld*”!

--------------------------------------------
Let op: bij het 2 dagen ticket dient het 2e bezoek plaats te vinden binnen 7 dagen na het 1ste bezoek.
--------------------------------------------

Vergeet de 20e eeuw en ga mee op een grote reis door de tijd die begint bij aankomst in Puy du Fou! Maak kennis met het schitterende natuurpark van meer dan 50 hectare waar zowel overdag als ’s avonds meer dan 20 grandioze voorstellingen worden gegeven, 4 authentieke dorpjes met kunsthandwerkers en meer dan 1500 dieren in de vrije natuur.

Reis door de eeuwen heen, van voorstelling tot voorstelling en van avontuur naar avontuur. Herbeleef de woeste circusspelen, leef mee op het ritme van de ruiterstunts van de ridders, beleef een indrukwekkend avontuur vol degenduels, droom weg bij het onvergetelijke luchtballet van de vogels... iedere eeuw belooft weer een nieuw avontuur!

In Puy du Fou wacht de geschiedenis alleen nog op u!

* Thea Classic Award voor het beste park ter wereld in 2012 in Los Angeles en Applause Award voor het beste park ter wereld in 2014 in Orlando.

Leden
1-dag ticket (va 14 jr) van €38,00 voor€ 33,00
1-dag ticket (5 t/m 13 jr) van €27,00 voor€ 23,00
2-dagen ticket (va 14 jr)van €60,00 voor€ 52,00
2-dagen ticket (5 t/m 13 jr) van €43,00 voor€ 37,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Puy du Fou. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Puy du Fou. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 24 september 2017. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 24 september 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een eenmalig bezoek tussen 28 april en 24 september 2017.

Adres

Les Epesses (Fr)

Openingstijden

Raadpleeg voor actuele openingsdagen en -tijden de website.

Geopend

Geopend van 1 april tot 24 september.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

super!

een prachtig park met allerlei mooie voorstellingen. een beetje goed plannen en je kan alles in 1 dag bekijken. het zijn dan wel 6 grote shows, 10 kleinere activiteiten en 2 avondvoorstellingen. dus: behoorlijk veel. wil je het meer op je gemakje doen, en alles goed op je laten inwerken; en ook lekker uitgebreid lunchen, dineren of gewoon even in één van de parken zitten: ga een tweede dag! verveelt nooit!