Bestel uw theatertickets met € 20,- korting

0 beoordelingen

Gebracht door The New Romanian Symphonic Orchestra & Choir, onder de bezielende leiding van dirigent Raymond Janssen. Het Nederlandse publiek heeft dit gezelschap inmiddels in het hart gesloten dankzij de prachtige uitvoeringen van onder andere de Carmina Burana, Lord of the Rings en de Avé Maria Kerstconcerten. Tijdens dit Gershwin Gala zullen de onevenaarbare Amerikaanse solisten Janice Dixon en Derrick Lawrence en de internationaal befaamde pianovirtuoos Antonii Baryshevskyi het geheel vervolmaken.

Muzikale meesterwerken
Muzikale meesterwerken op de grens van klassiek en jazz, een duo dat tot de grootste componisten en songwriters van de twintigste eeuw gerekend mag worden; natuurlijk gaat het over de befaamde broers George en Ira Gershwin. Iedere muziekliefhebber zal het beamen; composities van George Gershwin met teksten van zijn broer Ira zijn ultieme juweeltjes uit de populaire klassieke muziek. Niemand minder dan het 120-koppige The New Romanian Symphonic Orchestra brengt de meesterwerken van de gebroeders Gershwin tot leven op diverse locaties in Nederland. Een muzikaal eerbetoon onder leiding van dirigent Raymond Janssen en bijgestaan door de vermaarde Amerikaanse solisten Janice Dixon en Derrick Lawrence en pianovirtuoos Antonii Baryshevskyi.

PORGY & BESS Suite
Het Gershwin Gala brengt excellente composities waaronder Rhapsody in Blue, Crazy Girl en An American in Paris. Natuurlijk vormt de PORGY & BESS Suite het muzikale hoogtepunt uit het Gershwin Gala. Dit aangrijpende verhaal over de zwarte gemeenschap in Catfish Row sleurt u mee in een muzikale draaikolk van liefde en verdriet. Niet voor niets weten klassieke hits zoals It ain’t Neccessarily So, I Got Plenty of Nothing en natuurlijk Summertime, een wereldwijd publiek al ruim 80 jaar te beroeren. Binnenkort krijgt u eindelijk de kans om deze unieke uitvoering in Nederland te ervaren.

> Bekijk alle klassieke voorstellingen
> Bekijk alle theatervoorstellingen

Leden
Zitplaatsen vanaf €69,00 voor€ 49,00
excl. €2,50 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Concertgebouwplein 1071LN AMSTERDAM (Noord-Holland)

Openingstijden

20:15 uur

Geopend

Geopend van 13 november tot 13 november.

Parkeren

Gratis

Adres

Concertgebouwplein 1071LN AMSTERDAM (Noord-Holland)

Openingstijden

20:15 uur

Geopend

Geopend van 17 november tot 17 november.

Parkeren

Gratis

Adres

Concertgebouwplein 1071LN AMSTERDAM (Noord-Holland)

Openingstijden

20:15 uur

Geopend

Geopend van 20 november tot 20 november.

Parkeren

Gratis

Adres

Schouwburgplein 3012CL ROTTERDAM (Zuid-Holland)

Openingstijden

20:15 uur

Geopend

Geopend van 14 november tot 14 november.

Parkeren

Gratis

Adres

Loolaan 7315 BJ Apeldoorn (Gelderland)

Openingstijden

20:00 uur

Geopend

Geopend van 15 november tot 15 november.

Parkeren

Gratis

Adres

Kerkplein 6811 EB Arnhem (Gelderland)

Openingstijden

20:00 uur

Geopend

Geopend van 18 november tot 18 november.

Parkeren

Gratis

Adres

Leonard Springerlaan 9727 KB Groningen (Groningen)

Openingstijden

20:00 uur

Geopend

Geopend van 19 november tot 19 november.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen