Koop als eerste je tickets voor Disney's The Lion King en maak 't compleet met diverse extra's.

0 beoordelingen

Koning der Musicals
De Koning der Musicals is nu te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen. Laat je meevoeren naar de Afrikaanse savanne en leef mee met het verhaal van Simba, de toekomstige leeuwenkoning. Dit theaterspektakel overtreft al je verwachtingen. Reserveer nu!

Onbeschrijflijk mooi verhaal
Afrika ontwaakt. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van The Lion King. Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor de pasgeboren leeuwenwelp Simba is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Een adembenemend verhaal over hoop, avontuur, moed en liefde.

Overtreffende trap van musical
Disney's The Lion King is nergens mee te vergelijken. Met prachtige decors, ingenieuze kostuums en de meeslepende muziek van Elton John en Tim Rice. Disney's The Lion King trok wereldwijd al meer dan 80 miljoen bezoekers en won 70 internationale awards.

Overnachten
Reserveer ons 2-daags arrangement met eersterangs kaarten voor de musical, een overnachting in Scheveningen en andere extra’s.
> Meer informatie

Zodra u in het bestelproces zit, heeft u de optie om extra opties te kopen bij uw ticket. Denk hierbij aan appeltaart + drankje, een hoofdgerecht en een parkeerkaart. U ziet de korting (van het horecapakket) die bij uw lidmaatschapskleur hoort, direct weergegeven. Op de entreetickets van de voorstelling wordt geen korting gegeven!

Let op: De Parkeerkaart is te gebruiken in de drie parkeergarages in Scheveningen; Scheveningen Bad, Kurhaus en Casino/Circustheater. Er zit een limiet aan van 16 uren parkeren. Auto's hoger dan 1.90m passen niet in de parkeergarage.

> Alle musicals met ledenvoordeel
> Bekijk alle theatervoorstellingen

Niet ledenLeden
Rang 1 vanaf€ 65,-
Rang 2 vanaf€ 53,-
Rang 3 vanaf€ 43,-
Pakket 1: appeltaart, koffie/thee/chocomelk€ 6,-€ 4,80
Pakket 2: hoofdgerecht naar keuze in brasserie Le Cirque€ 18,50€ 14,80
Parkeerkaart (parkeergarage tot 1.90m, max. 16 uur parkeren))€ 13,50€ 12,50
excl. €5,00 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater.

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Circusstraat 2586 CW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Vanaf oktober 2016

Geopend

Geopend van 1 oktober tot 1 oktober.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen