Koop als eerste je tickets voor Disney's The Lion King en maak 't compleet met diverse extra's.

0 beoordelingen

Afrika ontwaakt. Alles in deze eindeloze Savannen komt luidruchtig tot leven.

Tegen een vuurrode ochtendzon verzamelen zich alle dieren uit de wildernis. Een nieuwe dag. Een nieuw leven. Welkom in het rijk van Disney's The Lion King! Diep in dit kloppende hart van Afrika ligt het grillige pad naar volwassenheid. Voor een pasgeboren leeuwenwelp is de ‘circle of life’ zojuist begonnen. Zet alle zintuigen op scherp en beleef een onvergetelijke theaterervaring.

Op een stralende dag komt Simba ter wereld. Vol trots tonen zijn ouders de leeuwenwelp als troonopvolger van koning Mufasa aan het uitgestrekte dierenrijk. Maar aan de ongestoorde jeugd van Simba komt wreed een eind als zijn oom Scar door dodelijk verraad de macht grijpt. Simba vlucht de donkere jungle in en begint aan een lange reis vol gevaren. Door een groeiend zelfvertrouwen, nieuwe vrienden en een ontluikende liefde, gloort er volwassenheid aan de horizon. Simba besluit om de cirkel te sluiten door op te eisen waar hij recht op heeft: zíjn troon!

Inmiddels hebben wereldwijd al meer dan 80 miljoen mensen dit prachtige verhaal over hoop, avontuur en moed beleefd. The New York Times zei het perfect: “Het is nergens mee te vergelijken”.

Disney’s The Lion King is vanaf oktober exclusief te zien in het AFAS Circustheater Scheveningen en zal worden gesproken en gezongen in het Nederlands. Met deze musical wordt tevens het 25-jarig bestaan als musicaltheater gevierd. Met successen over de hele wereld, kan ook Nederland zich weer laten verrassen door deze alom bekroonde Koning der Musicals!

Overnachten
Boek dan ons 2-daags arrangement met een bezoek aan de musical en een overnachting in Scheveningen.

> Meer informatie

Zodra u in het bestelproces zit, heeft u de optie om extra opties te kopen bij uw ticket. Denk hierbij aan appeltaart + drankje, een hoofdgerecht en een parkeerkaart. U ziet de korting die bij uw lidmaatschapskleur hoort, direct weergegeven.

> Alle musicals met ledenvoordeel
> Bekijk alle theatervoorstellingen

Niet ledenLeden
Rang 1 vanaf€ 60,-
Rang 2 vanaf€ 53,-
Rang 3 vanaf€ 43,-
Pakket 1: appeltaart, koffie/thee/chocomelk€ 6,-€ 4,80
Pakket 2: hoofdgerecht naar keuze in brasserie Le Cirque€ 18,50€ 14,80
Parkeerkaart€ 13,50€ 12,50
excl. €5,00 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Circusstraat 2586 CW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

Vanaf oktober 2016

Geopend

Geopend van 1 oktober tot 1 oktober.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen