Bezoek GaiaZOO met tot €6,- korting

10 beoordelingen

Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in een dag! Op de Afrikaanse Savanna vind je ’s werelds mooiste dieren, zoals de imposante neushoorn en statige giraffen. Ook de razendsnelle cheeta’s en de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw, zijn thuis op de Savanna. Een bijzondere ervaring tijdens de wereldreis wacht in Taiga. Tijdens je wandeling door een prachtig landschap bewonder je de meest unieke diersoorten. Zo maak je kennis met grootoorvossen en muskusossen - diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt.
Bovendien ontdek je de leukste dierenweetjes tijdens diverse dierpresentaties, ervaren dierverzorgers vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Spelen in de DinoDome of de JungleTour

GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud en de hoge takeltoren! In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht.

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot en klein.

Leden
Blauw kind 3-9 jaar van € 16,50 voor€ 12,50
Blauw Volwassene van € 20,50 voor€ 16,50
Brons kind 3-9 jaar van € 16,50 voor€ 12,00
Brons Volwassene van € 20,50 voor€ 16,00
Zilver kind 3-9 jaar van € 16,50 voor€ 11,50
Zilver Volwassene van € 20,50 voor€ 15,50
Goud kind 3-9 jaar van € 16,50 voor€ 11,00
Goud Volwassene van € 20,50 voor€ 15,00
Platina kind 3-9 jaar van € 16,50 voor€ 10,50
Platina Volwassene van € 20,50 voor€ 14,50
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot GaiaZOO. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar GaiaZOO. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 3 september 2017. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 3 september 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 3 september 2017.

Adres

Dentgenbachweg 6468PG Kerkrade (Limburg)

Openingstijden

Kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Uitje voor long en oud.

Gezellig en leerzaam.

Super dierentuin

Voor iedere leeftijd wat wils.

Geweldig park met ruime opzet voor de dieren en fantastische tuin

Altijd iets te beleven voor jong en oud. KEEP UP THE GOOD WORK!

Echt de moeite waard.

Heel mooi gebied, veel groen veel dieren, proper, wordt steeds beter ingedeeld en uitgebreid.

gezellig,natuurlijk,leerrijk

aanleg compleet

Super mooie en gezellige dierentuin.

Goed verzorgde en gezellige dierentuin. Goed voor jong en oud, goed of slecht weer. Veel verschillende dieren, groot en klein. De moeite waard.

super

Altijd spannend en ontspannend

dierentuin

gezellige dierentuin

Echt een leuke dierentuin

Met de kinderen gaan we meestal naar een dierentuin, zelfs in de winter was Gaia Zoo een aanrader. De kinderen konden de dieren goed zien en lekker binnen en buiten spelen.

iedere x wat anders ontdekken.

Mijn zus, die ook toevallig in Landgraaf woont en ik, hebben een jaarkaart en zijn trouwe bezoekers van de GaiaZOO, wij proberen echt wel iedere 14 dagen, een bezoek te brengen, kijken wat er veranderd is, wat er geboren is en lekker door het park te wandelen, als je vaker komt kennen sommige dieren ons, we praten altijd tegen ze en als ze onze stem horen, komen ze kijken. Wij raden echt de mensen aan, om de GaiaZOO te bezoeken, als je op vakantie in Limburg bent en gewoon ook een dagje er van wilt maken.