10 beoordelingen

Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in een dag! Op de Afrikaanse Savanna vind je ’s werelds mooiste dieren, zoals de imposante neushoorn en statige giraffen. Ook de razendsnelle cheeta’s en de koning der dieren, de indrukwekkende leeuw, zijn thuis op de Savanna. Een bijzondere ervaring tijdens de wereldreis wacht in Rainforest waar allerlei slingerende en klimmende apen leven. In het doodshoofdapenbos klimmen de apen zelfs boven je hoofd door de takken!

10 jaar GaiaZOO

In 2015 vierde GaiaZOO haar 10-jarige jubileum en om dat te vieren werden er 10 heel opmerkelijke diersoorten aan de diercollectie toegevoegd. Ontmoet bijvoorbeeld de bizarre reuzenmiereneter, met een tong van ruim 60 centimeter! In het Tapir Terrarium kun je felgekleurde gifkikkers en kriebelige vogelspinnen bewonderen. Maak ook kennis met de anaconda, de grootste slang ter wereld.

Bijzondere diersoorten
In GaiaZOO kun je vele bijzondere en unieke diersoorten bewonderen. Zo maak je kennis met de veelvraat, muskusossen en grootoorvossen – diersoorten die je in geen enkele andere Nederlandse dierentuin tegenkomt. Bovendien ontdek je de leukste dierenweetjes tijdens diverse dierpresentaties, ervaren dierverzorgers vertellen elke dag over de dieren in GaiaZOO en hun soortgenoten in het wild.

Spelen in de DinoDome of de JungleTour

GaiaZOO biedt voor de kids een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa’s grootste indoor Dino Speelpark. Kinderen kunnen er heerlijk klimmen, glijden en spelen in het enorme nettenwoud, de ballenbak en de hoge takeltoren! In de JungleTour klauteren ze over spannende touwbruggen en hoge klimtorens in de buitenlucht.

GaiaZOO biedt een onvergetelijk dagje uit voor groot en klein.

kijk op de website voor actuele prijzen

Adres

Dentgenbachweg 6468PG Kerkrade (Limburg)

Openingstijden

kijk voor actuele openingsdagen en -tijden op de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

10 beoordelingen

Uitje voor long en oud.

Gezellig en leerzaam.

Super dierentuin

Voor iedere leeftijd wat wils.

Geweldig park met ruime opzet voor de dieren en fantastische tuin

Altijd iets te beleven voor jong en oud. KEEP UP THE GOOD WORK!

Echt de moeite waard.

Heel mooi gebied, veel groen veel dieren, proper, wordt steeds beter ingedeeld en uitgebreid.

gezellig,natuurlijk,leerrijk

aanleg compleet

Super mooie en gezellige dierentuin.

Goed verzorgde en gezellige dierentuin. Goed voor jong en oud, goed of slecht weer. Veel verschillende dieren, groot en klein. De moeite waard.

super

Altijd spannend en ontspannend

dierentuin

gezellige dierentuin

Echt een leuke dierentuin

Met de kinderen gaan we meestal naar een dierentuin, zelfs in de winter was Gaia Zoo een aanrader. De kinderen konden de dieren goed zien en lekker binnen en buiten spelen.

iedere x wat anders ontdekken.

Mijn zus, die ook toevallig in Landgraaf woont en ik, hebben een jaarkaart en zijn trouwe bezoekers van de GaiaZOO, wij proberen echt wel iedere 14 dagen, een bezoek te brengen, kijken wat er veranderd is, wat er geboren is en lekker door het park te wandelen, als je vaker komt kennen sommige dieren ons, we praten altijd tegen ze en als ze onze stem horen, komen ze kijken. Wij raden echt de mensen aan, om de GaiaZOO te bezoeken, als je op vakantie in Limburg bent en gewoon ook een dagje er van wilt maken.