Bestel uw tickets met 15% korting

0 beoordelingen

Op zee met een panoramisch uitzicht, omlijnt met live muziek, treden voor jou de allerleukste Nederlandse en ook internationale comedians op. Dit alles terwijl je geniet van een vier gangen diner en lekkere drankjes.

Elke avond zullen vier comedians optreden.

De avond duurt van 19:00 uur tot 23:00 uur.

Leden
1e rang okt t/m febr van € 69,50 voor€ 59,10
2e rang okt t/m febr van € 59,50 voor€ 50,60
Excl. €2,50 transactiekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Strandweg 1 2586 JK Scheveningen (Zuid-Holland)

Geopend

Geopend van 1 maart tot 30 juni.

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen