0 beoordelingen

Een luiaard die denkt dat hij slim is, een ééndagsvlieg op zoek naar de liefde van zijn leven, een burenruzie in de sauna... en het bombardement op het Bezuidenhout in den Haag in maart 1945 waar Bram woont als hij 10 jaar oud is.


Van der Vlugt&Co is ontstaan toen vader Bram en zoon Floris van der Vlugt op een mooie herfstdag besloten dat het hoog tijd werd om samen iets te gaan maken. Zus/dochter Hester van der Vlugt en goede vriend Lucas Dols maakten het ensemble compleet.


Het hechte gezelschap koos een interessante uitdaging: hoe verenig je het  werk van een acteur, een klassiek violiste en twee jazzmuzikanten? Ze vonden de concertvertelling uit; Bram vertelt en Floris componeert muziek bij de gedichten en verhalen die zijn vader uitkiest. Hij daagt hierbij zijn zusje uit om te improviseren en zadelt zichzelf en Lucas op met kamermuziek. Bram past zijn vertelritme aan de muziek aan en andersom.

Bram van der Vlugt verteller – Floris van der Vlugt saxofoon en klarinet – Hester van der Vlugt / Merel Jonker viool – Lucas Dols contrabas

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

diver

Geopend

Geopend van 20 maart tot 2 juni.

Parkeren

Gratis

Adres

Waalwijk

Geopend

Geopend van 20 april tot 20 april.

Parkeren

Gratis

Adres

Meer en Vaart 1068 LE Amsterdam (Noord-Holland)

Geopend

Geopend van 4 juni tot 4 juni.

Parkeren

Gratis

Adres

Raadhuisplein 2132 TZ Hoofddorp (Noord-Holland)

Geopend

Geopend van 9 juni tot 9 juni.

Parkeren

Gratis

Adres

Beursstraat 8302 CW Emmeloord (Flevoland)

Openingstijden

20:15 uur

Geopend

Geopend van 7 mei tot 7 mei.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen