Koop een ticket voor Duister den Haag van €30,00 voor €25,00

0 beoordelingen

Tijdens een historische stadswandeling van Duister Den Haag loopt u onder de “veilige” begeleiding van een gids langs de spannendste en bloederigste plekken uit de geschiedenis van de Hofstad en hoort u de verhalen die anderen liever verborgen houden en waar de Hagenezen zèlf ook niet over praten. De donkere kant… De duistere kant… De kant vol met verhalen over bloed, moord, executies, ziektes, hoeren, criminelen, spoken en andere mysteriën

Geen droge, saaie feitjes en jaartallen, maar juist de smeuïge, zondige en vooral bloederige details!
Den Haag zal nooit meer hetzelfde zijn…

Het Hofkwartier is een van de oudste en mooiste delen van de Hofstad, maar achter deze pittoreske façade verschuilen zich moordenaars, hoeren en criminelen waardoor het bloed van politici, koningen, edelen en ‘gewone’ Hagenezen nog steeds aan de muren kleeft. Zelfs eeuwen na hun dood laten zij (soms letterlijk) nog van zich horen.

Let op: Het ticket is alleen te gebruiken bij open inschrijvingen en kan niet gebruikt worden voor het boeken van besloten wandelingen. Enkel geldig in combinatie met een reservering.

Reserveren verplicht via www.duisterdenhaag.com/agenda/

Leden
reguliere wandeling voor 2 personen van €30,00 voor€ 25,00
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die na reservering toegang geven tot een reguliere wandeling van Stichting Duister Den Haag. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB-winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). De tickets zijn geldig voor een éénmalig bezoek tot en met 31 december 2016. Let op: Dit ticket is alleen te gebruiken bij open inschrijvingen en kan niet gebruikt worden voor het boeken van besloten wandelingen. Enkel geldig in combinatie met een reservering. Oók geldig op Duister Den Haag themawandelingen o.l.v. Miss Patsy Stonehenge (www.misspatsy.nl). Meerprijs à €2,50 p.p. is niet in begrepen.

Geldigheid

De tickets kunnen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De ANWB Tickets zijn geldig voor een deelname aan een reguliere wandeling voor 2 personen tot en met 31 december 2016.

Adres

Plein, t.h.v. standbeeld van Willem van Oranje 2511 CR Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

voor actuele data en tijden zie de website

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen