0 beoordelingen

50 jaar BZN herinneringen - Alleen te zien in Scheveningen! 

Op maandag 16 mei a.s., 2e Pinksterdag is het zover. Dan zal een bijzonder en groots concert plaatsvinden. 50 jaar BZN herinneringen gezongen door de ooit begonnen zanger Jan Keizer en zangeres Anny Schilder.  Aanvang: 20.00 uur

Vooraf en in de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de bekende liedjes van BZN spelen op een grote concertvleugel! Ook krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis!

In 2016 is het precies 50 jaar geleden dat de Band Zonder Naam is opgericht. En dat wordt groot gevierd met een uniek concert in één van de mooiste theater van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Jan Keizer en Anny Schilder zullen dan  met band dit feestelijke concert echt alle grootste hits van BZN gaan zingen! Ook zal er een dubbel-CD met de grootste hits van BZN uitgebracht worden en een box met 27 CD's waarin alle studio albums zijn samengevoegd samen met een extra CD met bijzondere opnamen.

In de zomer van 1965 begonnen een stel Volendamse vrienden samen wat muziek te maken. In 1966 trad deze naamloze band op in een localiteit in hun woonplaats. Later werd deze band zeer bekend onder de naam BZN, Band Zonder Naam. De groep werd razend populair in Nederland en de verre omstreken, zoals Zuid-Afrika en Azië. Na 42 jaar eindigt op 16 juni 2007 het verhaal van BZN, Nederlands meest succesvolle artiest, met een afscheidsconcert in Rotterdam AHOY'. Nu in een kleine vorm maar net zo groots al toen!

De tickets voor dit concert zijn tijdelijk uitverkocht. We verwachten zo snel mogelijk nieuwe stoelen te kunnen aanbieden.

Adres

Circusstraat 2586 CW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

20.00 uur

Geopend

Geopend van 16 mei tot 16 mei.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen