0 beoordelingen

Feestelijke afsluiting in Scheveningen jubileumconcert 25 jaar De Kast

Op maandag 16 mei a.s., 2e Pinksterdag, geeft popgroep De Kast hun grootste theaterconcert van 2016 en sluit het jubileumjaar feestelijk af in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. In de afgelopen 25 jaar gaf De Kast vele malen een uitverkocht concert in de concertserie Sterren aan Zee in dit mooie theater. Aanvang: 14.00 uur. 

Vooraf en in de pauze zal de bekende pianist Dennis de Bruijn de bekende liedjes van De Kast spelen op een grote concertvleugel! Ook krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis!

De band De Kast behoeft geen introductie. Ze zijn samen met Racoon en Bløf één van de grootste en meest bekende bands van ons land. De band duikt dan ook echt overal op en bestaat dit jaar, 25 jaar.

In dit jubileumjaar keert De Kast nu terug naar hun oude liefde het theater, waar  hun intieme ‘recht uit het hart’ nummers goed uit de verf komen. De Kast speelt tijdens deze tournee niet alleen z’n eigen top 10 hits!, maar óók die van de artiesten waarmee in al die jaren mee is samengewerkt. Ze werkten tijdens hun imposante carrière met o.a. Paul de Leeuw, Liesbeth List, Acda & de Munnik, het Goede Doel én de Amerikaanse band Venice en deelden het podium tijdens hun vermaarde mega-concerten, van Ahoy, het Abe Lenstra Stadion, De Heineken Music Hall, Strand van Lemmer, tot het Gelredome, De Kast was de 1e band  die er ooit optrad en dat voor 90.000 man in 24 uur!

De Kast verkreeg grote populariteit door krakers als: In Nije Dei, Hart van mijn Gevoel, Eltse Grins Foarby, Woorden Zonder Woorden, In de Wolken en Raak. Ze waren in de jaren ‘90 een van de populairste popbands van Nederland en verkochten meer dan 1.000.000 cd's en singles. Zij wonnen meerdere keren een TMF Award, een Edison én een Gouden Harp voor hun gehele oeuvre en vielen op door hun speciale concerten. Sinds hun reünieconcert in november 2006 kwam de band af en toe samen om te spelen op speciale gelegenheden. ‘De Kast 25 jaar is 25 jaar Nederpop van de bovenste plank’.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Circusstraat 2586 CW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

14:00 uur

Geopend

Geopend van 16 mei tot 16 mei.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen