0 beoordelingen

Op maandag 28 maart a.s., 2e Paasdag, geeft Ruth Jacott twee grote theaterconcerten in het AFAS Circustheater Scheveningen. Het middagconcert is al uitverkocht. Het avondconcert begint om 20.00 uur. Deze grote theaterconcerten zijn alleen te zien in Scheveningen!

In 2009 gaf Ruth voor het laatst 2 concerten in de serie Sterren aan Zee. Zij zingt nu weer eens al haar hits achter elkaar!

Ook zal vooraf en in de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Ruth spelen op een grote concertvleugel! Ook krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis!

Ruth Jacott behoeft geen introductie. Ze is één van de grootste en meest geliefde zangeressen van ons land. Haar naam duikt dan ook echt overal op. Op festivals, in musicals, het songfestival en in alle theaters die Nederland heeft met haar vele, vele theatertournees of met grote artiesten zoals Paul de Leeuw.  Vanaf 1986 is ze al met grote projecten bezig en niet meer weg te denken uit de muziekwereld. Dat is dus in 2016 al 30 jaar! En waar kun je dat het beste vieren mét haar fans? Jazeker, in één van de mooiste theaters van Nederland, het Circustheater Scheveningen. Boek snel kaarten want al haar concerten zijn altijd snel uitverkocht!

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Circusstraat 2586 CW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

14:00 uur

Geopend

Geopend van 28 maart tot 28 maart.

Parkeren

Gratis

Adres

Circusstraat 2586 CW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

20:00 uur

Geopend

Geopend van 28 maart tot 28 maart.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen