0 beoordelingen

Frans Bauer 20 jaar in het Circustheater met Live in Concert X

Op maandag 14 maart a.s. zal Frans Bauer een groots concert geven in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan een speciaal programma met een gouden randje. In 1996 gaf Frans voor het eerst in het Circustheater een concert en nu, na precies 20 jaar zingt Frans zijn theaterconcert Live in Concert X! Aanvang: 20.00 uur

Daarnaast zal vooraf en in de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van Frans spelen op een grote concertvleugel! Verder krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis!

Frans Bauer bezocht de afgelopen jaren al menig uitverkocht theater in Nederland en België. Inmiddels is het zijn 10e tournee op een rij. Door het gouden randje van het magische getal ‘10’, belooft Frans Bauer Live in Concert X een nog groter feest te worden. Samen met zijn live orkest Holland Showband speelt Frans Bauer de pannen van het dak. Niet alleen zijn grootste hits passeren de revue. Frans Bauer gebruikt het podium op geheel eigen wijze en laat na een paar uur, een hartverwarmende en onvergetelijke indruk achter.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Circusstraat 2586 CW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

20.00 uur

Geopend

Geopend van 14 maart tot 14 maart.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen