0 beoordelingen

Afsluiting jubileumconcerten Rene Froger

Op maandag 29 februari a.s. zal René Froger zijn jubileumconcerten feestelijk afsluiten in één van de mooiste theaters van Nederland, het AFAS Circustheater Scheveningen. Hij zingt dan een speciaal programma met verrassende elementen... Aanvang: 20.00 uur

Daarnaast zal vooraf en in de pauze de bekende pianist Dennis de Bruijn de mooiste liedjes van René spelen op een grote concertvleugel! Verder krijgt iedere bezoeker na het concert een herinnering mee naar huis!

René zingt de Engelstalige powerballades en swingende evergreens tot aan de Nederlandstalige meezingers; alle muzikale pareltjes passeren in dit bijzondere concert de revue. Een avond lang zingen, swingen en genieten met rasentertainer nummer 1. Deze show is het beste te omschrijven als 'een intiem feest der herkenning’ waarbij het repertoire ongetwijfeld bij het publiek vele mooie herinneringen op zal roepen. Kortom, een muzikale smaakmaker van de bovenste plank! Een speciaal samengesteld orkest en zijn vertrouwde Frogettes begeleiden René Froger in deze ‘high-personality’ show waarin René Froger bewijst niet voor niets 30 jaar aan de top van de showbusiness te staan.

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Circusstraat 2586 CW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

20.00 uur

Geopend

Geopend van 29 februari tot 29 februari.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen