0 beoordelingen

Je kunt klimmen, klauteren, glijden, springen, spelen in de ballenbak en nog veel en veel meer... Voor de jongste kinderen t/m 4 jaar is er een aparte speelruimte. Enne... lekker swingen doe je met onze lapjeskat Ch@t. Af en toe komt hij bij ons op bezoek. Je mag hem ook een handje geven of een knuffel. Ch@t laat zich graag met de kinderen fotograferen door de ouders. Weer of geen weer, het is bij Ballorig altijd feest!

Terwijl de kinderen zich uitleven in het speelparadijs, kunnen de ouders of begeleiders een kopje koffie drinken of een hapje nuttigen in het restaurant. Door de opzet van ons kinderspeelparadijs heeft u een goed overzicht over de diverse speeltoestellen. U kunt trouwens net als de kinderen ook zelf door het gehele speelparadijs lopen, klimmen en kruipen.Wij hebben een leestafel zodat u zich geen moment hoeft te vervelen. Ouders en begeleiders hebben gratis toegang.

Voor de kinderen van 0 t/m 4 jaar hebben wij een aparte speelruimte. Naast de gewone entreeprijs is er een arrangement speciaal voor groepen peuters. Dit Peuteruitje is geschikt voor peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en andere grote groepen peuters. Voor peuters die niet in groepsverband komen is er ook een Peuterochtend. De peuters kunnen tegen een gereduceerd tarief gedurende de ochtend spelen.

Naar Ballorig op je verjaardag met al je vriendjes en vriendinnetjes! Dat is leuke manier om je kinderfeestje te vieren. Je kunt bij Ballorig 's-Hertogenbosch je eigen Ballorigfeest vieren. Er zijn ook Extra Uitgebreide Thema Feestjes. Bij je eigen verjaardagsfeest krijg je een eigen feestpagina. Nodig via de mail je vriendjes en vriendinnetjes uit en zet na het feestje je foto's op je feestsite!

zie website

Adres

Geerke 5235 HH 's-Hertogenbosch (Noord-Brabant)

Openingstijden

maandag t/m vrijdag - 09:00-18:00 uur
zaterdag & zondag - 10:00-19:00 uur
In de vakanties gelden de reguliere openingstijden.

Openingstijden feestdagen - 26 april Koningsdag - gesloten; 24 december - tot 17.00 uur geopend; 25 december - gesloten;
26 december - tot 17.00 uur geopend; 31 december - tot 17.00 uur geopend; 1 januari - gesloten

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen