Koop een ticket voor Cube design museum van €12,00 voor €8,90

0 beoordelingen

Cube toont design met inhoud; design dat impact heeft op de wereld. Een bezoek aan Cube geeft inzicht in het proces van design, inspireert en stimuleert actief mee te denken over de vormgeving van de wereld.

 

Cube presenteert niet alleen exposities van toonaangevend internationaal en Euregionaal design, maar fungeert ook als multidisciplinair laboratorium, waar bezoekers samen met studenten en ontwerpers werken aan innovatief product design.

Leden
volwassenen (vanaf 4 jr) van €12,00 voor€ 8,90
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Cube design museum. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Cube design museum. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode of anderzins inwisselbaar. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). De tickets zijn geldig voor een bezoek aan Cube design museum tot en met 31 december 2016. Let op: Tickets zijn niet geldig op eerste kerstdag , nieuwjaarsdag , 7, 8, 9 februari en koningsdag.

Geldigheid

De tickets via de ANWB te verkrijgen tot en met 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan Cube design museum tot en met 31 december 2016 (m.u.v. eerste kerstdag, nieuwjaarsdag, 7, 8, 9 februari 2016 en koningsdag).

Adres

Museumplein 6461 MA Kerkrade (Limburg)

Openingstijden

dinsdag t/m zondag van 10.00 tot 17.00 uur

Gesloten op: eerste kerstdag, nieuwjaarsdag, 7, 8, 9 feb '16 (carnaval) en koningsdag

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen