0 beoordelingen

Kom dan naar de swingende Sweet Soul Gospel Revue. Een geweldige “Feel Good” avond waarbij de voeten van de vloer komen bij songs als ‘I will follow him’ en ‘Oh Happy Day’ en het genieten is bij Michael Jackson’s ‘Earthsong’ en ‘Amazing Grace’.  Tweede Kerstdag hoef je je niet te vervelen!

De energieke cast van The Sweet Soul Gospel Revue brengt weer een prachtshow. In een verrassend sfeervol decor, brengen deze fantastische artiesten je een programma, helemaal in de Kerstsfeer. Een feest van herkenning tijdens deze swingende hit-show. Naast de oorspronkelijke en meer populaire gospels als ‘Oh Happy Day’ en ‘Ain’t no mountain high enough’ zijn er voor deze gelegenheid speciaal enkele prachtige kerstsongs aan het repertoire toegevoegd. Een indrukwekkende show voor de hele familie, zeker wanneer je getrakteerd wordt op songs als ‘Merry Christmas’ en ’Jingle Bells’.

Tweede Kerstdag wordt onvergetelijk na het bezoeken van deze feel-good Gospel Show vol muzikale explosies die geschikt is voor het hele gezin. Boek snel je tickets, want The Sweet Soul Gospel Revue is alleen op 26 december te zien in Nederland!

Er zijn geen prijzen bekend.

Adres

Churchillplein 2517 JW Den Haag (Zuid-Holland)

Openingstijden

15:00 uur

Geopend

Geopend van 26 december tot 26 december.

Parkeren

Betaald

Plan route

0 beoordelingen