Koop vooraf een ticket voor Disneyland Paris

0 beoordelingen

Beleef met het hele gezin de magie van het Disneyland® Park en het Walt Disney Studios® Park met meer dan 60 sprookjesachtige attracties, sprankelende shows en fantastische parades.


Kerst in Disneyland

Je hoeft niet te wachten op het spannendste cadeau van het jaar. Kerst begint in Disneyland® Paris namelijk al op 11 november 2016! Alles is feestelijk versierd en er is voor het hele gezin heel veel te beleven: zing en dans tijdens Disney's Christmas Parade, maak een buiging voor de mooie prinsen en prinsessen en ontmoet de Kerstman* en je geliefde Disney Figuren die voor de gelegenheid hun mooiste kleren hebben aangetrokken. De Frozen Sing-Along** en ons avondspektakel Disney Dreams®! of Christmas nemen je vervolgens mee op een muzikale reis. Jong en oud kan t/m 8 januari genieten van al deze kerstactiviteiten in het Disneyland® Park. Dit wordt gegarandeerd een onvergetelijke kerst! (* t/m 25 december 2016; ** t/m 26 maart 2017)


Star WarsTM Season of the Force

Vervul je Star Wars lot van 14 januari t/m 26 maart 2017 wanneer de Force ontwaakt in het Walt Disney Studios® Park tijdens Season of the Force. Maak je klaar en schiet naar a galaxy far, far away, waar adembenemende shows met speciale effecten en live Star Wars figuren je meeslepen in de strijd tussen goed en kwaad. De Light Side of de Dark Side, kiezen je moet. Kies verstandig, want de schrikwekkende First Order toont al zijn macht en de stormtroopers zoeken naar rebellen. Dit is je kans om het intergalactische wonder van de Star Wars saga te ervaren. May the Force be with you.

En iedere avond is er de spectaculaire Disney Dreams.

Op dit moment worden een aantal attracties gerenoveerd.

HIER kan je zien welke attracties dat zijn.

De verschillende attracties die gesloten zijn per dag, kan je HIER vinden.

Niet leden
1 dag - 1 park volwassenen€ 75,00
1 dag - 1 park kinderen (3 t/m 11 jr)€ 67,00
1 dag - 2 parken volwassenen€ 90,00
1 dag - 2 parken kinderen (3 t/m 11 jr)€ 82,00
2 dagen - 2 parken volwassenen€ 140,00
2 dagen - 2 parken kinderen (3 t/m 11 jr)€ 126,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen drie werkdagen de tickets per post. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel. De tickets zijn online te bestellen tot en met 23 maart 2017, 12:00 uur i.v.m. de verzendtijd. In de ANWB winkel zijn de tickets aan te schaffen tot en met 27 maart 2017.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Let op: De ANWB Tickets dienen aan de kassa van Disneyland® Paris omgewisseld te worden voor originele Disneyland® Paris tickets. Deze tickets zijn geldig op de dag van omwisselen. Let op: U ontvangt de tickets binnen 3 werkdagen per post!

Geldigheid

Geldigheid ticket - Onbeperkt toegang tot één of beide Disney® Parken voor één persoon gedurende één dag of twee dagen (afhankelijk van ticket keuze) - Online te bestellen tot en met 23 maart 2017, 12:00 uur i.v.m. de verzendtijd. In de ANWB winkel zijn de tickets aan te schaffen tot en met 27 maart 2017. - Geldig voor een bezoek aan één of beide Disney® Parken in de periode van 3 november 2016 t/m 28 maart 2017.

Adres

Boulevard du Parc Marne-la-Vallee, Frankrijk

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen