Koop je Disneyland Paris ticket met € 25,- korting

0 beoordelingen

Er gaat iets sensationeels gebeuren in Disneyland® Paris. Vier 25 magische jaren mee en ontdek spectaculaire en schitterende verrassingen in het Disneyland® Park. Tijdens dit feestelijke jaar wordt de hemel boven de parken verlicht door de glinsterende gloed van duizenden verhalen. Klassieke sprookjes stralen volop en nieuwe avonturen komen met een twinkeling tot leven. Samen verlichten ze een adembenemend Disneyland® Paris.

Dit is je kans om mee te schitteren, beleef de magie meer dan ooit!

Nieuw! De spectaculaire en sprankelende avondshow Disney Illuminations
Laat je betoveren bij het Kasteel van Doornroosje wanneer Mickey je door de duizelingwekkende Disney Illuminations avondshow leidt. Klassieke sprookjes en nieuwe verhalen komen tot leven met schitterend vuurwerk, ongelooflijke lichtprojecties en verbluffende speciale effecten.

Tip 1: Wil je 2 dagen naar Disneyland Paris, koop dan 2 tickets 1 dag/2 parken met de ANWB aanbieding. Dat is voordeliger dan een 2-daags ticket. Wil je nog langer?
Hier bestel je tickets voor 3 of 4 dagen Disneyland Paris.

Tip 2: Wil je je avontuur compleet maken en ook blijven slapen? Bekijk de overnachtingsmogelijkheden in de Disney® hotels en boek je 3-daagse arrangement Disneyland Paris! Drie dagen entree, overnachtingen en vele andere extra's zijn inbegrepen.

Op dit moment worden een aantal attracties gerenoveerd. HIER kan je zien welke attracties dat zijn.

De verschillende attracties die gesloten zijn per dag, kan je HIER vinden.

Leden
1 dag / 2 parken va 12 jaar van € 94,- voor€ 69,-
1 dag / 2 parken 3 t/m 11 jr van € 86,- voor€ 61,-
U ontvangt uw tickets per post binnen 3 werkdagen
de tickets zijn vanaf 1 april 2017 te gebruiken
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen drie werkdagen de tickets per post. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel. De tickets zijn online te bestellen tot en met 27 juni 2017, 14:00 uur i.v.m. de verzendtijd. In de ANWB winkel zijn de tickets aan te schaffen tot en met 30 juni 2017.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Tickets kunnen niet worden omgeruild voor tickets die geldig zijn voor een andere periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. Let op: De ANWB Tickets dienen aan de kassa van Disneyland® Paris omgewisseld te worden voor originele Disneyland® Paris tickets. Deze tickets zijn geldig op de dag van omwisselen. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket met een maximum van € 2,00. Let op: U ontvangt de tickets binnen 3 werkdagen per post!

Geldigheid

- Onbeperkt toegang tot beide Disney® Parken voor één persoon gedurende één dag. 27 juni 2017, 12:00 uur i.v.m. de verzendtijd. In de ANWB winkel zijn de tickets aan te schaffen tot en met 30 juni 2017. - Geldig voor een bezoek aan één of beide Disney® Parken in de periode van 1 april t/m 30 september 2017.

Adres

Boulevard du Parc Marne-la-Vallee, Frankrijk

Parkeren

Betaald

Plan route

Contact

0 beoordelingen