Tweede kaartje cadeau bij The Bodyguard

0 beoordelingen

Helaas moet deze hitsensatie stoppen en is verlenging écht niet meer mogelijk. De publieksfavoriet die je niet mag missen, is nog maar een paar weken te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Boek snel voordat het te laat is!

Wereldhits
Voor de winnaar van 3 musical awards valt het doek binnenkort definitief, dus boek snel je kaarten en geniet nu het nog kan van alle wereldhits van Whitney Houston waaronder 'I will always love you' en 'I wanna dance with somebody'. Je hoort ze in de originele Engelstalige versie.

Sterrencast
The Bodyguard STOPT definitief op 16 juli! Geniet voor het laatst van de sterrencast met Romy Monteiro en April Darby die afwisselend schitteren als superster Rachel Marron. En met Dave Mantel of Mark van Eeuwen in de rol van sexy bodyguard. Feel the heat with somebody... en boek nu het nog kan!

Leden
Rang 1 per ticket vanaf € 65,00 voor€ 33,25
Rang 2 per ticket vanaf €57,00 voor€ 29,25
Rang 3 per ticket vanaf €47,00 voor€ 24,25
Exclusief €5,00 servicekosten per ticket
Prijzen zijn inclusief restauratiekosten (€ 1,50)
De aanbieding '2 = 1' is verrekend in bovenstaande ticketprijs.
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen). De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Tarieven voor voorstellingen kunnen variëren. Weekendvoorstellingen zijn bijvoorbeeld iets duurder. Ditzelfde kan gelden voor andere data. Wanneer u kaarten besteld voor een Rang 1 ticket, betaalt u voor een Rang 2 (goedkoper) ticket. Datzelfde geldt voor andere rangen.

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht (Utrecht)

Geopend

Geopend van 1 februari tot 16 juli.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen