Met €20,00 voordeel naar The Bodyguard

0 beoordelingen

Laatste kans
The Bodyguard stopt! Al meer dan 750.000 bezoekers beleefden deze gevaarlijk lekkere hitsensatie in het Beatrix Theater Utrecht. De opwindende mix van musical, popconcert, thriller en lovestory werd bekroond met maar liefst drie Musical Awards. De laatste voorstellingen zijn in verkoop, dus wacht niet te lang en boek nu.

Wereldhits
The Bodyguard vertelt het spannende verhaal van een verboden, onmogelijke liefde tussen een superster en haar bodyguard. Pak deze laatste kans om te genieten van alle wereldhits van Whitney Houston waaronder I will always love you en I wanna dance with somebody. Je hoort ze in de originele Engelstalige versie.

Sterrencast
Geniet voor het laatst van de sterrencast met Romy Monteiro en April Darby die afwisselend schitteren als superster Rachel Marron. En met Dave Mantel of Mark van Eeuwen in de rol van sexy bodyguard. Feel the heat with somebody en boek nu het nog kan!

 

Leden
Rang 1 vanaf € 65,00 voor vanaf€ 45,00
Rang 2 vanaf €57,00 voor vanaf€ 37,00
Rang 3 vanaf €47,00 voor vanaf€ 27,00
Exclusief €5,00 servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen). De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Tarieven voor voorstellingen kunnen variëren. Weekendvoorstellingen zijn bijvoorbeeld iets duurder. Ditzelfde kan gelden voor andere data. Wanneer u kaarten besteld voor een Rang 1 ticket, betaalt u voor een Rang 2 (goedkoper) ticket. Datzelfde geldt voor andere rangen.

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht (Utrecht)

Geopend

Geopend van 1 februari tot 16 juli.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen