Met voordeel naar The Bodyguard

0 beoordelingen

The Bodyguardde verleidelijke musical over de verboden liefde tussen een popster en haar bodyguard, is nu te zien in het Beatrix Theater Utrecht. Beleef het zinderende avontuur vol liefde, passie en spanning in deze onvergetelijke theaterervaring. Met de grote hits van Whitney Houston ‘I Wanna Dance With Somebody’, ‘I Will Always Love You’ en vele andere in de Engelstalige versie.


Frank Farmer, voormalig secret service agent, wordt ingehuurd om superstar Rachel Marron te beschermen tegen een onbekende stalker. Kan hij het gevaar op afstand houden? Of zorgt de aantrekkingskracht tussen hen voor een veel grotere uitdaging?


Het Land van ANWB kan geen garantie geven dat Romy Monteiro optreedt op de avond dat u tickets heeft besteld. Hier hebben wij geen invloed op.


LET OP: Wanneer u een Rang 1- ticket bestelt, zit u rang 1 en betaalt u een Rang 2 ticket. Wanneer u een Rang 2-ticket bestelt, zit u rang 2 en betaalt u een Rang 3- ticket.

Leden
Rang 1 vanaf € 55,- voor€ 47,00
Rang 2 vanaf € 47,- voor€ 37,00
Rang 3 vanaf € 37,- voor€ 29,00
Rang 4 vanaf € 29,- voor€ 24,00
Exclusief € 5,- servicekosten per ticket
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één week voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen). De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen. Tarieven voor voorstellingen kunnen variëren. Weekendvoorstellingen zijn bijvoorbeeld iets duurder. Ditzelfde kan gelden voor andere data. Wanneer u kaarten besteld voor een Rang 1 ticket, betaalt u voor een Rang 2 (goedkoper) ticket. Datzelfde geldt voor andere rangen.

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Jaarbeursplein 3521 AL Utrecht (Utrecht)

Openingstijden

20:00

Geopend

Geopend van 1 oktober tot 31 januari.

Parkeren

Gratis

Plan route

0 beoordelingen