Met 35% korting naar het Wintercircus

0 beoordelingen

Topartiesten, bekroonde clows en een immens videoscherm zijn de ingredienten van de achtste editie van het Wintercircus Utrecht in de Jaarbeurs.

Na zeven jaar was het tijd voor vernieuwing. De klassieke zaagsel piste is verdwenen en maakt plaats voor een podium. Specials effects spelen dit jaar een grotere rol dan ooit.

Er zijn geen dieren, maar tal van acrobaten die zowel in de lucht als op het podium voor sensatie zorgen.

En clowns mogen natuurlijk ook niet ontbreken! De bekroonde Italiaanse clown Steve & Jones behoren tot de wereldtop en schitteren tijdens deze editie van het Wintercircus.

Van 24 december tot en met 5 januari is het Wintercircus te zien in de Jaarbeurs Utrecht. De show duurt 90 minuten.

> Of ga naar het Groot Kerstcircus in Den Haag

Leden
Categorie 1 - Volwassene van €35,00 voor€ 22,75
Categorie 1 - Kind (3 t/m 11 jr) van €30,00 voor€ 19,50
Categorie 2 - Volwassene van € 19,00 voor€ 12,35
Categorie 2 - Kind (3 t/m 11 jr) van €15,00 voor€ 9,75
excl. €2,00 servicekosten per ticket
Tijdens de kerstdagen geldt een toeslag van € 2,-
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Let op! Theatervoorstellingen kunnen tot één dag voor aanvang van de voorstelling geboekt worden (o.b.v. beschikbaarheid). Kies het gewenste theater en (indien beschikbaar) de rang. Vul jouw gegevens in en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na ontvangst van betaling ontvang je de theatertickets per e-mail. Deze tickets dien je te printen en mee te nemen naar de voorstelling. Op vertoon van het theaterticket krijg je direct toegang tot de zaal of ontvang je de originele tickets aan de kassa van het theater (tijdens de bestelling kun je niet een eigen stoel kiezen, echter krijg je altijd een goede plek toegewezen).

Voorwaarden

Op reeds gereserveerde theatertickets wordt geen restitutie verleend. Op basis van beschikbaarheid. Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen/kortingen. Theatertickets zijn niet inwisselbaar voor contanten of tickets welke geldig zijn op een andere voorstellingsdatum of -tijd. Er worden geen rolstoelplaatsen aangeboden in deze actie. Wijzigingen voorbehouden. De prijzen zijn exclusief reserveringskosten per ticket.

Geldigheid

Jouw theaterticket(s) is geldig op de gekozen voorstellingsdatum en -tijd.

Adres

Jaarbeursplein 3521AL Utrecht (Utrecht)

Geopend

Geopend van 24 december tot 5 januari.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen