Koop een ticket voor het LEGOland Discovery centre van €17,95 voor €11,67

0 beoordelingen

De LEGO® wereld is een avontuur voor het hele gezin. Bij LEGOLAND® Discovery Centre houden ze het simpel en plezierig want hier kan je naar LEGO® Miniland, kijken naar het grootste Duitse voetbalstadion in het klein of vechten tegen laserstralen in het Ninjago Laser Trainings Camp. Beweeg als een ninja en laat zien wat voor een baas je écht bent.
Enne, 3D is zoooo 2013 want bij LEGOLAND® Discovery Centre ga je gewoon naar een 4D-bioscoop waar je omver wordt geblazen door de hoeveelheid special effects.
In de fabriek leer je hoe je een LEGO® steen gemaakt wordt én mag je je eigen steen maken die je mee naar huis mag nemen. En wanneer je écht wat magie wil ervaren, dan ga je gewoon mee op reis met Merlijn de Tovenaar.
Voor een lang dagje kijken, verwonderen, spelen, zingen, verbazen en laserstralen ontwijken zit je hier meer dan gebakken.
Let goed op tijdens een echte LEGO® workshop en ga daarna samen met de LEGO® bouwers aan de slag om een heus certificaat binnen te slepen. Je zal eindelijk ontdekken hoe de blokjes gemaakt worden met speciale uitleg van professor Brick-a-Brack. En de allerkleinsten kunnen terecht in DUPLO® Village.

Het overdekte LEGOLAND® Discovery Centre is, kortom, zeer geschikt voor kinderen en ligt bij CentrO in Oberhausen, naast Abenteuerpark.

Leden
toegang van €17,95€ 11,67
let op: volwassenen alleen toegang mét betalende kinderen
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Legoland Discovery Centre inclusief priority entrance. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de etickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Legoland Discovery Centre. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Exclusief €0,50 transactiekosten per ticket (max. €2,00). De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016. Volwassenen hebben uitsluitend toegang samen met betalende kinderen.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016, m.u.v. 24 december 2015 en 2016.

Adres

Promenade Oberhausen, Duitsland

Openingstijden

10:00 - 17:30

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen