Koop een ticket voor SEA Life Oberhausen van €19,95 voor €12,97

0 beoordelingen

In het grootste SEA LIFE aquarium van Duitsland zijn meer dan 5.000 zeeschepsels aanwezig in meer dan 50 tanks. Van kwallen tot haaien, van roggen, clownvissen tot de Aziatische dwergotter. Het meest bijzondere is wel de onderwatertunnel waar je de imposante haaien veilig kan bekijken zonder nat te worden. SEA LIFE is gelegen in de directe omgeving van het CentrO, het grootste overdekte winkelcentrum in Europa.

Dankzij je deal heb je geen wachttijd, maar ga je direct naar de SEA STARS! exhibition. Velen gingen je voor en nu kunnen jij en jouw gezelschap deze juweeltjes van zeesterren bekijken. Verder krijg je een wonderlijke kijk op een groene zeeschildpad en haaien in de bijzondere acrylglas tunnel. Dit mooie aquarium in Oberhausen was trouwens ook het thuishonk van de bekende octopus Paul. Paul die tijdens het WK 2010 alle wedstrijden goed voorspelde. Paul is niet meer, maar kleine Paul, zijn opvolger, is hier wel te bewonderen. Met een glasbodemboot kan je in dit aquarium over een tropische oceaantank van 1,5 miljoen liter varen en kan je de vissen en haaien van alle kanten bekijken.

Nieuw: Duitslands grootste haaienkraamkliniek
In het nieuwe expeditie gebied kan je oog in oog komen te staan met baby haaien. Zwartpunthaaien, kaphamerhaaien en nog veel andere soorten haaien hebben hier hun thuis. Door het ondiepe water in de grote tanken kan je deze kleine dieren perfect zien opgroeien: kom meer ontdekken over het leven en het paringsgedrag van haaien.

Leden
entree van € 19,95 voor€ 12,97
transactiekosten per bestelling€ 1,50
De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Sea Life Oberhausen inclusief priority entrance. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de etickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Sea Life Oberhausen. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. Exclusief €0,50 servicekosten per ticket (max. €2,00). De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016.

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden t/m 31 december 2016, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2016, m.u.v. 24 december 2015 en 2016.

Adres

Zum Aquarium Oberhausen, Duitsland

Openingstijden

10:00 - 18:30

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen