Twee uur rondvaart Biesbosch met 10% korting

0 beoordelingen

Mede door de geringe diepgang zijn de rondvaartboten speciaal gebouwd om door dit gebied vaartochten te maken. De comfortabele boten zijn verwarmd en uitgerust met toiletvoorziening, bar en geluidsinstallatie. Ook beschikken de partyschepen over een uniek panoramadek. Dit biedt de mogelijkheid tot kilometers ver uitzicht over de polderdijken.

Gedurende een twee uur durende vaartocht door de Biesbosch, wordt het gehele gebied doorkruist. De Biesbosch rondvaart vertrekt altijd vanaf Drimmelen! Tijdens de vaart kunt u een drankje nemen vanaf de bar en vertelt de schipper het een en ander over hetgeen u onderweg te zien krijgt.

De Brabantse Biesbosch is een nat gebied of wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. De Brabantse Biesbosch vormt het grootste gedeelte van de Biesbosch. Ze ligt tussen de Nieuwe Merwede, de Amer en het Land van Heusden en Altena.

Informatie over de rondvaart in de Biesbosch
* De boot vertrekt op het afgesproken tijdstip, kom op tijd en hou rekening met parkeren.
* Reserveren voor deze rondvaart is verplicht.
* U kunt de toegangskaartjes met pin betalen, maar aan boord is pinnen niet mogelijk.
* Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de afvaarsteiger.

Leden
Twee uur rondvaart pp van € 11,50 voor€ 10,35
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

De tickets zijn e-tickets die direct toegang geven tot Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 a 60 minuten per e-mail de e-tickets. Deze dient u te printen en mee te nemen naar Rondvaartbedrijf Zilvermeeuw. U dient van te voren een reservering te plaatsen via www.zilvermeeuw.nl/agenda. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De tickets zijn niet om te wisselen voor tickets die geldig zijn in een ander seizoen/periode. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017. Let op! U dient van te voren een reservering te plaatsen via www.zilvermeeuw.nl/agenda

Geldigheid

Tickets met korting kunnen alleen bij de ANWB besteld worden tot en met 31 december 2017, 12:00 uur. De tickets zijn geldig voor een bezoek t/m 31 december 2017.

Adres

Biesboschweg 4924 BB Drimmelen (Noord-Brabant)

Openingstijden

ieder weekend en tijdens schoolvakanties vertrekt de twee uur durende rondvaart vanaf het vertrekpunt in Drimmelen. Kijk op de website voor de juiste afvaart tijden.

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

0 beoordelingen