Koop vooraf uw tickets voor Europa-Park

1 beoordelingen

Er is een plek waar op een paar passen van een Scandinavisch havenstadje een liefelijk Grieks dorpje ligt. Om de hoek van een Frans straatje ligt daar een Spaanse arena en op een steenworp van een Italiaans pleintje zie je er de bekende Hollandse huisjes met hun trapgevels. Die plek bestaat: het is Europa-Park in Rust, Duitsland. Met meer dan 100 (!) attracties en shows is het niet alleen Duitslands grootste attractiepark, maar ook een van de best bezochte parken in Europa. Europa-Park ligt in het Zwarte Woud en aan de rand van de Elzas.

Altijd al een bezoekje aan Rusland willen brengen? Of  door de straten van een Zwitsers bergdorpje willen dwalen? In Europa-Park kan dit zonder problemen. Maar liefst 14 Europese landen vormen immers het thema van dit bijzondere park . Bezoekers die de tijd nemen, zullen genieten van de vele details en zich 14 keer in een ander land wanen. Behalve de architectuur is ook het eten in het themagebied afkomstig uit het betreffende Europese land. In het late voorjaar van 2016 opent het 14e themagebied: Ierland.

In weinig parken krijg je zoveel attracties en shows voorgeschoteld als in dit park. En de diversiteit van de attracties zorgt ervoor dat iedereen aan zijn trekken komt. In elk themagebied zijn er familie- en kinderattracties. Europa-Park is een park voor jong en oud. Liefhebbers van achtbanen komen hier helemaal aan hun trekken. Het park telt er maar liefst 13. In Megacoaster ‘blue fire’ word je in 2,5 seconde naar 100 km/u afgeschoten. De Poseidon is een waterachtbaan waarin je twee keer een flinke splash maakt. De nieuwe houten achtbaan Wodan kruist twee andere achtbanen. Of zoek je het liever hoger op in een van de hoogste achtbanen van Europa, de Silver Star?

Afwisseling volop! Europa-Park staat ook bekend om haar vele entertainments-acts. Het programma-boekje zal de vergelijking met andere parken met glans doorstaan. 250 Artiesten uit 25 landen laten je op het ijs, in de arena, in de theaters, maar ook in de buitenlucht, talloze onvergetelijke momenten beleven. Per dag staat er maar liefst 23 uur show op de planken.

Voletarium

Europa-Park opent in juni het grootste flying theater van Europa: "Voletarium". Bezoekers krijgen in deze attractie het gevoel dat ze over de mooiste plekjes van Europa vliegen. De "Voletarium"-vlucht duurt 4,5 minuut. De attractie is toegankelijk voor iedereen vanaf 4 jaar.

Niet leden
Dagticket vanaf 12 jr€ 47,00
Dagticket 4 t/m 12€ 40,50
2 dagen ticket vanaf 12 jr€ 88,50
2 dagen ticket 4 t/m 12€ 76,00
Bestel tickets

Bestelvoorwaarden

Bestellen De tickets zijn e-tickets die toegang geven tot Europapark. Klik hieronder op 'bestel' en betaal gemakkelijk via internetbankieren. Na betaling ontvangt u binnen 5 tot 60 minuten per e-mail de e-tickets. Let op: Deze dient u te printen en vooraf in te wisselen bij de kassa van Europapark. Bent u niet in de gelegenheid om online te bestellen? U kunt de tickets ook verkrijgen in een ANWB winkel.

Voorwaarden

Op reeds gekochte tickets wordt geen restitutie verleend. Niet geldig i.c.m. andere kortingsacties. Tickets zijn niet in te wisselen voor contanten en/of abonnementen. De korting is gebaseerd op de reguliere kassaprijs. De tickets zijn geldig voor een bezoek aan Europa-Park van 1 april t/m 5 november 2017. Let op: U dient dit ticket uit te printen!

Geldigheid

Tickets kunnen bij de ANWB besteld worden t/m 5 november 2017. De tickets zijn geldig voor een bezoek van 1 april t/m 5 november 2017. Klik hier voor de exacte openingstijden.

Adres

Europa-park Strasse Rust, Duitsland

Openingstijden

Zie website Europa-Park

Parkeren

Gratis

Plan route

Contact

1 beoordelingen

Met stip op 2!

Het is dat wij de Efteling hebben en dat Europapark uren rijden is maar dit park komt stipt op 2! Je kunt hier rustig 2 dagen doorbrengen, leuke themagebieden, super attracties en een gemoedelijke sfeer! TIP: Ga met Halloween! Horror Nights is écht het leukste Halloween event!